Η Kate Winslet για το μεγαλύτερο beauty μυστικό που της δίδαξε ο Τιτανικός

Η Kate Winslet είναι έτσι κι αλλιώς ένα από τα αγαπημένα μας beauty icon από την πρώτη εκείνη στιγμή που μήνυσε περιοδικό γιατί τόλμησε να την ρετουσάρει τόσο ώστε στο εξώφυλλό του εκείνη φαινόταν πολύ πιο αδύνατη από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Και αυτό πολύ πριν το instagram και όλη αυτή η τάση του individuality μπει στη ζωή μας. 

Σήμερα, η Kate Winslet γίνεται μούσα της L’Oréal και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που θα φέρει σε ένα από τα αγαπημένα beauty brand των γυναικών ανά τον κόσμο και όλα όσα πρεσβεύει και την beauty υπογραφή της. Με αφορμή, λοιπόν, τη συνεργασία αυτή η ίδια έδωσε αρκετές συνεντεύξεις στις οποίες μίλησε για skincare, πώς είναι να μεγαλώνεις στο Hollywood αλλά και το μεγαλύτερο beauty μυστικό που της έμαθε ο Τιτανικός. 

Το skincare routine της Kate Winslet

“Το πρωί πάντα πλένω το πρόσωπό μου με πολύ κρύο νερό το οποίο αφήνω να τρέξει έως ότου γίνει πολύ, πολύ κρύο. Παίρνω το χρόνο μου με αυτό. Έπειτα, απλώνω την ενυδατική μου και χρησιμοποιώ SPF κάθε μέρα γιατί καίγομαι στον ήλιο πολύ εύκολα. Όσο μεγαλώνω, ανακαλύπτω ότι αποκτώ μικροσκοπικές πανάδες από τον ήλιο οι οποίες δεν μου αρέσουν καθόλου, οπότε το SPF κάπως βοηθά. Το βράδυ, αν έχω περάσει όλη τη μέρα μου φορώντας makeup (κάτι που δεν συμβαίνει στην κανονική μου ζωή παρά μόνο στα γυρίσματα), θα αφιερώσω δέκα λεπτά για να το αφαιρέσω πολύ καλά και να βεβαιωθώ ότι έχω καθαρίσει και τα μάτια μου πολύ καλά από το μακιγιάζ. Για να το κάνω αυτό χρησιμοποιώ πάντα μια ζεστή πετσέτα κι έπειτα χρησιμοποιώ ένα φανταστικό serum νυκτός το οποίο, σαν ambassador της L’Oréal ambassador είχα την τύχη να δοκιμάσω πολύ νωρίτερα, ωστόσο δεν μπορώ να πω πολλά μέχρι το λανσάρισμά του”, είπε στην αμερικάνικη Vogue. 

To beauty μάθημα που πήρε από τον Τιτανικό 

O Τιτανικός ήταν μια από τις πιο iconic ταινίες στις οποίες συμμετείχε και η οποία την καθιέρωσε. Μάλιστα, η ίδια ταινία της δίδαξε και ένα από τα σημαντικότερα beauty μαθήματα που έχει πάρει στη ζωή της! “Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι να μάθω να μην αγγίζω το πρόσωπό μου. Ειδικά στην περίπτωση του Τιτανικού που ήταν ένα πολύ στιλιζαρισμένο μακιγιάζ. Και αυτό γιατί όταν αγγίζεις το πρόσωπό σου, μετακινείς τα πάντα σε μακιγιάζ πράγμα που σημαίνει ότι μετά πρέπει να βάλεις extra μακιγιάζ από πάνω και χρειάζεσαι extra χρόνο στο set για να γίνει αυτό. Βεβαίως, στην περίπτωση της Mare στο Mare of Easttown τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά γιατί είχα ελάχιστο makeup στην επιδερμίδα μου οπότε έπιανα το πρόσωπό μου όλη την ώρα!”. 

 

Read More

And More