Η Kylie Jenner μόλις μας απέδειξε ότι δεν έχει ανάγκη το μακιγιάζ

H Kylie Jenner λατρεύει το μακιγιάζ και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία. Εξάλλου, πολύ πριν δημιουργήσει το Kylie Skin και πολύ πριν το skincare γίνει τάση, η μικρότερη από τις αδερφές Kardashian-Jenner έβγαλε μερικά δισεκατομμύρια λανσάροντας υγρά κραγιόν.

Ωστόσο, μια πρόσφατη σειρά από stories που ανέβασε στο instagram της μας απέδειξε ότι η ίδια δεν έχει τελικά τόσο μεγάλη ανάγκη το makeup γιατί κάτω από όλο αυτό το foundation και το contouring κρύβεται μια αλαβάστρινη επιδερμίδα!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Skin by Kylie Jenner (@kylieskin)

Τα stories έγιναν από το δωμάτιο της κόρης της, Stormi, με σκοπό να μας επικοινωνήσει ότι με κάθε αγορά άνω των 50 δολαρίων μπορούσε κανείς να πάρει δώρο το Clarifying Oil, το έλαιο που φοράει εδώ η Kylie Jenner, σε travel size μέγεθος. Το συγκεκριμένο έλαιο περιέχει σαλικυλικό οξύ το οποίο ανήκει στα BHA και είναι βασικό συστατικό για τις λιπαρές επιδερμίδες αφού εισχωρεί στον πόρο “διαλύοντας” το σμήγμα. Μάλιστα, στο βίντεο θα ακούσεις την Kylie Jenner να λέει πως το συγκεκριμένο συστατικό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της και κρίνοντας από το αποτέλεσμα που έδωσε στην επιδερμίδα της μπορούμε να καταλάβουμε γιατί!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Skin by Kylie Jenner (@kylieskin)

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κάποιο προϊόν με το συγκεκριμένο συστατικό; 

 

 

Read More

And More