Η Penelope Cruz μόλις έκανε το πιο cool κούρεμα της άνοιξης

Λίγο ότι μπήκαμε στην άνοιξη, πολύ που βρισκόμαστε για τόσους μήνες σε καραντίνα, η ανάγκη μας για ανανέωση είναι μεγάλη. Και όπως έχουμε ξαναπεί, εμείς οι γυναίκες όταν σκεφτόμαστε τη λέξη ανανέωση ο πρώτος συνειρμός που κάνουμε είναι ένα νέο κούρεμα. 

Και τώρα, οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε: αν δεν θέλεις να μπεις σε πειρασμό να κόψεις τα μαλλιά σου, μη δεις το νέο κούρεμα της Penelope Cruz

H Ισπανίδα ηθοποιός αποχωρίστηκε τα πολύ μακριά μαλλιά της και μας σύστησε στο νέο της look μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε στο instagram ενώ βρισκόταν σε φωτογράφιση για την Lancome της οποίας είναι μούσα. 

H Penelope Cruz έχει τώρα ένα πολύ ωραίο καρέ στο ύψος του πηγουνιού το οποίο ήταν χτενισμένο με έναν πολύ ωραίο και effortless τρόπο με “διάθεση” προς τα μέσα και το αποτέλεσμα μας έβαλε σε πειρασμό!

Photo: @penelopecruzofficial

Από ότι φαίνεται, όμως, δεν ήμασταν οι μόνες που αγαπήσαμε αυτό το κούρεμα. Η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, Lily Collins ήταν μια από τις πολλές που σχολίασαν το νέο της καρέ. “Αυτά τα μαλλιά!”, σχολίασε η ίδια κάτω από την φωτογραφία της Penelope Cruz. 

Read More

And More