Η Rihanna μόλις κυκλοφόρησε την κρέμα νυκτός με το πιο cool packaging!

Όταν λανσαρίστηκε το Fenty Skin οι fan της Rihanna, του skincare και του brand αναρωτιόντουσαν γιατί η Rihanna δεν είχε συμπεριλάβει μια κρέμα νυκτός στην συλλογή μαζί με όλα τα υπόλοιπα (aka gel καθαρισμού, toner και ενυδατική με SPF). Η απάντηση ήρθε μόλις από την ίδια και φυσικά ήταν αυτό που, λίγο- πολύ, περιμέναμε!

“Νομίζατε ότι θα σας άφηνα χωρίς κρέμα νυκτός; Η Ovenight Recovery Gel Cream έρχεται και πήρε αρκετό διάστημα προκειμένου να δημιουργήσουμε μια σύνθεση που θα σε έκανε να ξυπνήσεις με αναζωογονημένο και juicy δέρμα!”, έγραψε κάτω από το post της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ενώ συνέχισε αναγράφοντας τα συστατικά της κρέμας τα οποία είναι, μεταξύ άλλων, το υαλουρονικό οξύ και η νιασιναμίδη (εδώ κι εδώ μπορείς να διαβάσεις τι κάνει το καθένα). 

“Όταν κοιμάσαι το σώμα σου βρίσκεται σε κατάσταση επανόρθωσης από τις φθορές που έχουν γίνει όλη την ημέρα και αυτό που ήθελα ήταν να αυξήσω αυτή την επανόρθωση για την επιδερμίδα. Ήθελα να δημιουργήσω μια κρέμα νυκτός που θα έκανε reset στην επιδερμίδα και θα έδιωχνε το στρες όλης της ημέρας έτσι ώστε να ξυπνάμε το πρωί ανανεωμένοι, λαμπεροί και φρέσκοι”, συνέχισε. 

Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό με αυτή την κρέμα είναι ότι εσωκλείεται στο πιο cool packaging το οποίο εμπεριέχει και το scoop έτσι ώστε να μην χρειάζεται να βάζεις τα δάχτυλά σου και να διατηρείς την φόρμουλα καθαρή, αλλά και να μην λερώνεις τα νύχια σου (όλοι ξέρουμε ότι η RiRi αγαπά τα μακριά και edgy νύχια!). Επίσης, είναι από ανακυκλωμένα υλικά ενώ μπορείς να κάνεις refill. 

Last but not least: όπως είναι αναμενόμενο η κρέμα νυκτός της Rihanna δεν έχει φύλο και ανήκει στην κατηγορία των genderless προϊόντων που είναι η τεράστια τάση που αγαπούν Gen Z. 

Την κρέμα νυκτός θα την βρεις στο eshop του Fenty Skin (www.fentyskin.com)

 

Read More

And More