Η Sarah Jessica Parker έχει μαζί της αυτό το εργαλείο μασάζ για το πρόσωπο στα γυρίσματα του Sex and The City 3

And just like that… σε λίγο καιρό από τώρα θα δούμε στη μεγάλη οθόνη να επιστρέφουν τρεις από τις τέσσερις αγαπημένες μας του Sex and The City. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν ήδη και παρά το γεγονός ότι χωρίς την Samantha το Sex and The City δεν μπορεί να είναι το ίδιο, ανυπομονούμε για εκείνη τη στιγμή που θα κόψουμε εισιτήριο, θα πάρουμε ποπ κορν και θα δούμε τα αγαπημένα μας κορίτσια που μας κρατούσαν εντατικά παρέα από την εφηβεία μας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Μάλιστα, η Sarah Jessica Parker έχει φροντίσει να μπορούμε να ρίχνουμε κρυφές ματιές στα γυρίσματα. Για αρχή, μας έδειξε τι έχει πάντα στην τσάντα της κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. “Πράγματα. Must haves. Trailer/dressing room/τσάντα haul εν όψει της προετοιμασίας για την πρώτη μέρα της φωτογράφισης”, έγραψε η ίδια στο instagram κάτω από μια σειρά φωτογραφιών που ανέβασε. 

Όπως φαίνεται, η αγαπημένη μας Carrie κουβαλάει μαζί της τρία διαφορετικά βιβλία (“αρκετά για να μου κρατούν παρέα κατά την διάρκεια των επεισοδίων 101-103”, γκρανόλα, snack και ένα παγωμένο εργαλείο μασάζ για το πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το Sundree Cooling Facial Globe το οποίο η Sarah Jessica Parker έγραψε σε σχόλιο πως το δίνει στην Elaine Offers Woulard η οποία έχει αναλάβει το μακιγιάζ της στην νέα ταινία. “Είναι πολύ καλό πριν το μακιγιάζ αυτά τα πολύ, πολύ πρωινά!”, σχολίασε συγκεκριμένα. 

Όσο για το ίδιο το εργαλείο για κρυοθεραπεία, το εντοπίσαμε online εδώ και δεν κοστίζει περισσότερο από 20 ευρώ!

Read More

And More