Bend it like Beckham

Η Victoria Beckham λανσάρει κραγιόν με έμπνευση από τις Spice Girls!

Η Victoria Beckham ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που μπορούν να κάνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα με την ίδια επιτυχία. Μερικά παραδείγματα: έχει κάνει καριέρα ως Posh στα 90’s με τις Spice Girls, έγινε σχεδιάστρια ρούχων και το brand της πάει εξαιρετικά καλά και εδώ και κάμποσο καιρό έχει και την δική της εταιρία καλλυντικών, την Victoria Beckham Beauty.

Η εταιρία έχει μερικά εξαιρετικά προϊόντα skincare (λογικό αφού η Victoria Beckham έχει συνεργαστεί με έναν από τους πιο κορυφαίους δερματολόγους, Augustinus Bader), ενώ η σειρά μακιγιάζ του brand είναι εξίσου υπέροχη. Η τελευταία προσθήκη είναι μια σειρά κραγιόν τα οποία αναβιώνουν την επιτυχία των Spice Girls!

Η συλλογή λέγεται Posh όπως το nickname της όταν ήταν στις Spice Girls, θα είναι διαθέσιμη online την 1η Οκτωβρίου στο επίσημο site Victoria Beckham Beauty, και αποτελείται από εννιά αποχρώσεις οι οποίες έχουν δημιουργηθεί με την λιγότερο δυνατή χρήση πλαστικού για το packaging. Καθεμία από τις αποχρώσεις έχει επίσης πολύ έξυπνο όνομα όπως το Spice, ένας τόνος του ginger ή το Play που είναι ένα πλούσιο berry χρώμα.

Αυτά τα κραγιόν έρχονται ως συνέχεια των lip pencils που είχε λανσάρει η Posh λίγο καιρό πριν και αποτελούσαν επίσης ύμνο στα 90’s!

View this post on Instagram

#FBF When Lip Definer is life…

A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) on

 

 

Read More

And More