Η Zendaya έκανε ξανθιές ανταύγειες και αυτός είναι ο λόγος!

Σε περίπτωση που διέφυγε της προσοχής σου: η Zendaya πριν λίγες μέρες ανέβασε ένα βίντεο στο instagram της με σκοπό να παροτρύνει τους followers της να ψηφίσουν. Σε αυτό το βίντεο, όμως, φαίνονταν αμυδρά κάποιες ανοιχτόχτωμες ανταύγειες στις άκρες των μαλλιών της που τράβηξαν τελικά όλη την προσοχή! 

Τα σχόλια που ακολούθησαν για τις νέες ξανθιές ανταύγειες της ήταν πολλά και διάφορα όπως “Χρειαζόμαστε μια φωτογραφία από τα μαλλιά σου! Προσπαθώ να δω όλο το look” όπως έγραψε κάποια ενώ μια άλλη συμπλήρωσε: “Μισό λεπτό! Τι γίνεται με τα μαλλιά σου;”. 

Η Zendaya που είδε το ενδιαφέρον τον followers της αποφάσισε να απαντήσει μέσω twitter όπου και επιβεβαίωσε την αλλαγή που εντόπισαν εκείνοι στα μαλλιά της γράφοντας: “Έκανα μερικές τούφες στα πλαϊνά επειδή βαριόμουν. Lol!”. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a couple of voters dropping off their ballots👍🏽👍🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya) στις

Ο λόγος, λοιπόν, ήταν πολύ απλός αλλά το αποτέλεσμα πολύ ωραίο και φρέσκο: τα chunky highlights των 90’s, δηλαδή οι ανταύγειες στην πιο… παχιά εκδοχή τους, έχουν επιστρέψει για τα καλά κάνοντας τις πιο λεπτές και φυσικές ανταύγειες να μείνουν για λίγο πίσω. 

Μας αρέσει πολύ αλλά θέλουμε μερικές φωτογραφίες ακόμη από εκείνη!

 

Read More

And More