Η Meghan Markle έσπασε και πάλι το βασιλικό πρωτόκολλο για τον πιο… γλυκό λόγο!

Η Meghan Markle είναι γνωστή για τον αντισυμβατικό της χαρακτήρα. Κατά καιρούς την έχουμε δει να σπάει το βασιλικό πρωτόκολλο φορώντας ακόμη και μαύρο βερνίκι στα νύχια της, κάτι που για εμάς μπορεί να είναι καθημερινότητα, αλλά για μια δούκισσα η καθημερινότητα να σου θυμίσω πως είναι αρκετά διαφορετική.

Αυτή την φορά, λοιπόν, εμφανίστηκε με ένα λουλούδι στα μαλλιά της και το έκανε για τον πιο γλυκό λόγο! Η δούκισσα του Sussex βρισκόταν στο Cape Town μαζί με τον σύζυγό της για το Heritage Day (είναι στις 24 Σεπτεμβρίου και είναι μια γιορτή κατά την οποία οι άνθρωποι εκεί γιορτάζουν την διαφορετικότητά τους και τις παραδόσεις τους). Κατά την διάρκεια της περιοδείας της, λοιπόν, ένα παιδί της έδωσε ένα μπουκέτο λουλούδια από το οποίο η ίδια πήρε και ένα λουλούδι και το φόρεσε στα μαλλιά της!

Και αν αυτή η κίνηση δεν ήταν μια πολύ γλυκιά κίνηση που την έκανε ακόμη πιο αγαπητή και προσιτή, τότε… τι;

PS: σε κάθε περιοδεία της η Meghan Markle φροντίζει να μας δίνει ένα σωρό ιδέες για χτενίσματα. Εδώ μπορείς να δεις το πρώτο “hair file” της. Τι θα έλεγες, όμως, και για έναν δεύτερο; We are working on it!

 

Read More

And More