Η νέα συλλογή της Chiara Ferragni είναι αυτό που θέλουμε για να αναβαθμίσουμε το μακιγιάζ μας!

Αν έχεις πέσει σε εκείνη την παγίδα που επαναλαμβάνεις καθημερινά το ίδιο μακιγιάζ (η μάσκα βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση μιας και οι επιλογές είναι πλέον περιορισμένες), η Chiara Ferragni είναι εδώ γι’αυτό. Ή, καλύτερα, είναι εδώ για να σε ξεσηκώσει!

Η ίδια μόλις ανακοίνωσε μέσω του instagram της την νέα της συνεργασία με την Lancome και την δημιουργία μιας δεύτερης συλλογής μακιγιάζ.

“Μεγάλα νέα! Θυμάστε την συλλογή μακιγιάζ που λάνσαρα πέρυσι με την Lancome; Λοιπόν, πήγε τόσο καλά που δημιουργήσαμε και μια νέα ακόμη. Αυτό το απίστευτο βίντεο από την νέα Lancome X Chiara Ferragni capsule συλλογή για το 2020, το μαγνητοσκοπήσαμε τον Ιανουάριο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έφτασε η στιγμή να το μοιραστώ μαζί σας! Ελπίζω να αγαπήσετε αυτή την capsule συλλογή όσο εγώ και τις επόμενες μέρες θα μοιραστώ περισσότερα οπότε, stay tuned!”, έγραψε η ίδια κάτω από το post της. 

Πράγματι, η περσινή συλλογή η οποία είχε έρθει και στην Ελλάδα είχε τεράστια επιτυχία και ανυπομονούμε και για το νέο λανσάρισμα στο μπλε packaging με το χαρακτηριστικό “μάτι” που βρίσκουμε σε όλες τις συλλογές της Chiara Ferragni! Και από ότι φαίνεται, στην νέα συλλογή θα υπάρχει επίσης μια παλέτα που αναμένεται να γίνει sold out αμέσως, ακριβώς όπως και η περσινή. Οπότε αν θέλεις να την αποκτήσεις θα πρέπει να βιαστείς. 

 

Read More

And More