Η τρίχρονη κόρη της Kylie Jenner κάνει μανικιούρ στη μαμά της

Όταν είσαι η κόρη της Kylie Jenner είναι πολύ λογικό στα τρία σου να έχεις αποκτήσει skills που άλλα κορίτσια στην ηλικία σου δεν έχουν. Γιατί η ζωή σου είναι γεμάτη ερεθίσματα και γιατί η μαμά σου είναι μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες ανά τον κόσμο. 

Αυτή είναι η μικρή Stormi την οποία κατά καιρούς την έχουμε δει να κρατάει πανάκριβες τσάντες σε μέγεθος που να ταιριάζει σε εκείνη, την έχουμε δει να αλλάζει χτενίσματα και να εμπνέει ακόμη κι εμάς, την έχουμε δει σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές… κοκεταρίας, και τώρα αυτό! 

Η Kylie έκανε μανικιούρ και άφησε την μικρή Stormi να συμμετέχει σε αυτό βάφοντας τα νύχια της μαμάς της και η τελευταία φυσικά και ανέβασε instagram stories. 

Παραπάνω φαίνεται η μικρή Stormi να απλώνει στα νύχια της μαμάς της ένα nude βερνίκι με πολύ προσεκτικές κινήσεις ενώ το αποτέλεσμα στο μανικιούρ ήταν τέλειο. Φυσικά και δεν οφειλόταν στα skills της μικρής αλλά έβαλε κι εκείνη το χέρι της (κυριολεκτικά!) στο αποτέλεσμα που αντλεί την έμπνευσή του από τα 90’s και τις μπαντάνες που φορούσαμε τότε.

Πάντως, αν λατρεύεις το nail art ο λογαριασμός που μπορεί να σε εμπνεύσει είναι σίγουρα αυτός της Kylie Jenner! 

Read More

And More