You go, girl!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: τα τρία beauty looks της εβδομάδας που μας άρεσαν περισσότερο!

Η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον καφέ σου χαζεύοντας μερικά πολύ ωραία beauty looks που είδαμε την εβδομάδα που αφήσαμε πίσω μας. 

Σήμερα θα κάνουμε focus στην αγαπημένη μας Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μέσα από το προσωπικό της instagram αλλά και αυτό των συνεργατών της φροντίζει να μας τροφοδοτεί με μερικές τέλειες ιδέες σε makeup και μαλλιά. Ξεσηκώσαμε τις τρεις πιο αγαπημένες μας! 

@ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αυτά τα signature curtain bangs που όλες θέλουμε και πολύ συχνά μας δείχνει ιδέες για το πώς να τα χτενίσουμε με διαφορετικούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι και ultra sleek με χωρίστρα στη μέση και ponytail. Όσο για το μακιγιάζ της, το τραβηγμένο eyeliner είναι από μόνο του statement. 

@ilianapapageorgiou

Με πιο effortless διάθεση και υπέροχους κυματισμούς στα μαλλιά της! Για να πετύχεις το αντίστοιχο αποτέλεσμα το μυστικό είναι αφού τελειώσεις με το ψαλίδι για μπούκλες να βουρτίσεις πολύ καλά από την ρίζα μέχρι τις άκρες προκειμένου να ενοποιηθούν οι τούφες και να δημιουργήσουν έναν ενιαίο, υπέροχο κυματισμό. 

@yiannissiskos

Μια άλλη μέρα, μια άλλη beauty επιλογή από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είναι chameleon και το glam squad της που δημιουργεί υπέροχες ιδέες. Εδώ με κόκκινα χείλη και ponytail από τον Γιάννη Σίσκο μας αρέσει πολύ!

Ποιο από τα παραπάνω σου άρεσε περισσότερο; 

 

Read More

And More