Και η Bella Hadid με ξανθό pixie cut!

Λένε πως τα δύο είναι σύμπτωση, τα τρία είναι τάση. Χθες, λοιπόν, είδαμε την Winnie Harlow με ξανθό pixie cut, σήμερα την Bella Hadid και είμαστε πολύ σίγουροι ότι θα δούμε και πολλές ακόμη. Γιατί, από ότι όλα δείχνουν, το pixie cut είναι το νέο hot κούρεμα (παρά το γεγονός ότι καμία από τις δύο δεν τόλμησε να το υιοθετήσει κανονικά!). 

Η Bella Hadid, λοιπόν, εμφανίστηκε στο Men’s Fashion Show του οίκου Dior το οποίο έγινε μέσω live streaming και είχε αυτό το 80’s look όχι μόνο στα μαλλιά της αλλά και στο μακιγιάζ της. 

“Το πρόσωπο της Bella μου θυμίζει illustration και αυτό είναι που ήθελα να πετύχω! Αυτά τα illustration των 80’s!”, είπε ο Sam Visser που επιμελήθηκε το look της και ο οποίος χρησιμοποίησε γενναίες δόσεις από ροζ και μοβ τόνους στα χείλη, τα μάτια αλλά και ψηλά στα ζυγωματικά. 

 

Κι επειδή είμαστε σίγουροι πως θα θέλεις να γνωρίζεις τα προϊόντα, σημείωσε: Για να δημιουργήσει αυτό το look ο makeup artist χρησιμοποίησε στα χείλη το Rouge Dior Satin Lip Balm για το οποίο είπε: “Αγαπώ πολύ την υφή του και το γεγονός ότι αφήνει αυτό το σατινέ φινίρισμα. Το προϊόν αυτό είναι που έκανε τα χείλη να δείχνουν ενυδατωμένα για ώρες και ήταν η τέλεια βάση για να απλώσω από πάνω κραγιόν και περίγραμμα”. 

Όσο για το κραγιόν που χρησιμοποίησε ήταν το Rouge Dior 414 στην απόχρωση Saint Germain και στα χείλη το Dior Contour 532 στην απόχρωση Jungle Brown. 

Photo: @samvissermakeup

 

Read More

And More