Κάννες 2018: τα beauty looks που μας άρεσαν μέχρι στιγμής!

Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη red carpet event που στα μάτια μας μεταφράζονται σε πολύ έμπνευση για μακιγιάζ και μαλλιά. Έτσι, λοιπόν, μετά τις θεατρικές εμφανίσεις του Met Gala σειρά έχει το Φεστιβάλ των Καννών που μόλις άνοιξε αυλαία και που για τις επόμενες εβδομάδες θα μας τροφοδοτεί με υπέροχα beauty looks. Και να όσα έχουμε δει- ξεχωρίσει μέχρι αυτή τη στιγμή!

Anna Chipovskaya

Η ηθοποιός του  “Everybody Knows (Todos Lo Saben)” αφέθηκε στα χέρια των makeup artist του οίκου Dior και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις εδώ. Λατρέψαμε τον σχεδόν smudged τρόπο τοποθέτησης του κραγιόν στα χείλη που κάνει το μακιγιάζ πολύ updated και fresh!

Romee Stridj

Μακιγιάζ με ροζ τόνους για την Romee Stridj και γαλάζια ιριδίζουσα σκιά τοποθετημένη στο κινητό βλέφαρο. Η συγκεκριμένη σκιά σετάρεται τέλεια με το φόρεμα που έχει επιλέξει η ίδια να φορέσει.

Mélita Toscan du Plantier

Τέλεια επιδερμίδα και ελαφρώς smudged eyes με γήινες σκιές για την ηθοποιό του “Everybody Knows (Todos Lo Saben)” η οποία πέρασε επίσης από την σουίτα του οίκου Dior για το μακιγιάζ της!

Sara Salámo

Μας αρέσει η ομοιοχρωμία ανάμεσα στην σκιά των ματιών και το χρώμα των μαλλιών που έχει επιλέξει.

Julianne Moore

Στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών έχουμε ήδη δει αρκετά σινιόν και top knot. Πρώτα στη λίστα των επιλογών μας αυτό της Julianne Moore!

Cate Blanchett

H Cate Blanchett δεν ξέφυγε από το signature beauty look της με τις peachy αποχρώσεις και τα glossy χείλη. Και φυσικά, μας άρεσε πολύ και αυτό το chic σινιόν!

Georgia May Jagger

H Georgia May Jagger έκλεψε τις εντυπώσεις με τα τέλεια μαλλιά της με τους χαλαρούς κυματισμούς και το μακιγιάζ με την υγρή καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο και το peachy ρουζ στα μάγουλα.

Chloe Sevigny

 

Η Chloe Sevigny με το γνωστό effortless beauty look της που κάνει focus στις έντονες βλεφαρίδες και τα ανοδικά χτενισμένα φρύδια.

Kristen Stewart

Ανέκαθεν η Kristen Stewart είχε μια punk- rock διάθεση η οποία ενισχύεται τα τελευταία χρόνια με το smudged eye της και τα ιδιαίτερα χτενίσματά της. Εδώ την βλέπουμε με ένα mohawk hairstyle που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό από πίσω. Κυρίως γιατί είναι απόλυτα συμμετρικό!

Alice Taglioni

‘Ενα ακόμη χτένισμα που ήταν από τα αγαπημένα μας και που δημιούργησε αυτό το undercut effect!

Lea Seydoux

H πανέμορφη Γαλλίδα με effortless σπάσιμο στα μαλλιά και μια ιριδίζουσα γκρι σκιά που σετάρεται τέλεια με το ρούχο που έχει επιλέξει.

Penelope Cruz

Η Penelope Cruz είναι η απόδειξη ότι ο χρόνος συμπεριφέρεται άριστα σε κάποιους. Εδώ με το αγαπημένο της μαύρο περίγραμμα, σβησμένο με καφέ σκιά και τα μακριά, υγιή μαλλιά της. Ακριβώς όπως την γνωρίζουμε!

 

 

Read More

And More