Κοντά μαλλιά που πέτυχαν και κάποια που… απέτυχαν! Εσύ αποφασίζεις!

Είτε μιλάμε για pixie cut (aka κοντά μαλλιά), είτε για buzz cut (τα σχεδόν ξυρισμένα), ένα είναι σίγουρο: τα κοντά μαλλιά δεν πάνε σε όλους! Και πέρα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το σχήμα του κλπ, ένας ακόμη παράγοντας που πρέπει να συνυπολογίσεις είναι αυτός: το attitude!

Πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, λοιπόν, για να υποστηρίξεις τα κοντά μαλλιά θα πρέπει να έχεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, πράγμα που θα εξασφαλίσεις και από αυτό που θα δεις στον καθρέφτη σου, τελικά. Κι έτσι εξηγείται το γεγονός ότι κάποιες διάσημες που το υιοθέτησαν είδαν την καριέρα τους να απογειώνεται και κάποιες άλλες να καταρρακώνεται. Παρακάτω συγκεντρώσαμε κάποιες διάσημες που τόλμησαν τα κοντά μαλλιά και είδαν να συμβαίνει ή το ένα ή το άλλο. Εμείς δεν θα πάρουμε θέση! Εσύ θα αποφασίσεις με ποια μαλλιά σου άρεσαν περισσότερο: με κοντά ή με μακριά;

Charlize Theron

Για πολλά χρόνια η Charlize Theron είχε μαλλιά ξανθά μέχρι τους ώμους μέχρι που αποφάσισε να τα κόψει κοντά. Από τότε κινείται ανάμεσα στο pixie και το buzz cut με χαρακτηριστικά άνεση, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ ξανά σε εκείνο το haircut με το οποίο μας είχε πρωτοσυστηθεί.

Joey King

Η πρωταγωνίστρια του Kissing Booth έχει κάνει buzz cut το οποίο, σύμφωνα με τον κομμωτή της, Saviano, έχει κάποια υφή στην κορυφή των μαλλιών και μπορεί να δείχνει είτε tomboy είτε πολύ θηλυκό ανάλογα με το styling που θα επιλέξει να κάνει κάθε φορά. Ή που επέλεγε να κάνει, μιας και τελευταία είχε βάλει πολύ μακριά extensions, ένα look που διατηρεί τώρα. 

Kendall Jenner

Η Kendall Jenner είναι η απόδειξη ότι αν ένα μοντέλο πρόκειται να κλείσει μια δουλειά και χρειάζεται για αυτή τη δουλειά να έχει κοντά μαλλιά δεν είναι απαραίτητο να τα κουρέψει! Αριστερά, η Kendall Jenner με μακριά extensions και δεξιά με κοντά μαλλιά- περούκα από το show του Tom Ford για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018.

Katy Perry

Για πολλά χρόνια η Katy Perry ήταν hair chameleon που σημαίνει ότι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή είχε πέντε διαφορετικά μαλλιά. Ωστόσο, όταν αποφάσισε να κάνει αυτό το pixie cut τέσσερα χρόνια πριν, το αποτέλεσμα της άρεσε τόσο που για πολλά χρόνια έμεινε πιστή σε αυτό. Μέχρι λίγους μήνες πριν που την είδαμε με μακρύ καρέ (αριστερή φωτογραφία). Εσύ πώς την προτιμάς;

Kristen Steawrt

Όσο πρωταγωνιστούσε στο Twilight η Kristen Stewart είχε αυτά τα μαλλιά, μέχρι που τα γυρίσματα τελείωσαν, το συμβόλαιο έληξε και εκείνη φάνηκε να απελευθερώνεται. Η πρώτη τεράστια αλλαγή ήταν ένα pixie cut ενώ τέσσερα χρόνια πριν τόλμησε το buzz cut, ένα κούρεμα που ήταν sooo hot τότε! Σήμερα έχει πιο μακρύ μήκος, πειραματίζεται συχνά με το χρώμα αλλά τα μαλλιά της δεν έχουν αγγίξει ποτέ το… πηγούνι της!

Michelle Williams

Η Michelle Williams έχει ένα από τα πιο iconic pixie cut τα οποία το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να μακρύνει. Έτσι, λοιπόν, στην τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί την είχαμε δει με ένα εξίσου stylish καρέ. Η ερώτηση είναι: εσύ πώς την προτιμάς περισσότερο; Με καρέ ή με pixie;

Halle Berry

Η περίπτωση της Halle Berry είναι μια περίπτωση που μας προβληματίζει πολύ, γιατί πραγματικά δεν μπορούμε να αποφασίσουμε με ποια μαλλιά μας αρέσει περισσότερο! Επί χρόνια είχε ένα από τα πιο iconic pixie cut το οποίο, όμως, αποφάσισε να μακρύνει κι έτσι πλέον έχει μακριά μαλλιά με το τέλειο bronde (aka brunette+blonde) χρώμα.

 Scarlett Johannson

Μια ακόμη περίπτωση pixie cut που διχάζει όχι γιατί δεν είναι επιτυχημένο, αλλά γιατί η Scarlett Johannson είτε με το ένα κούρεμα είτε με το άλλο, είναι εξίσου κούκλα!

Zendaya

Η Zendaya είναι επίσης hair chameleon και κατά καιρούς την έχουμε δει με διάφορα και διαφορετικά στιλ και κουρέματα. Αυτό το pixie cut που είναι περούκα, για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι μαζί της, δεν είναι από τα πιο πετυχημένα της! Σχεδόν γνωρίζουμε την απάντηση στο παρακάτω poll!

Read More

And More