Μάντεψε ποια είναι η επόμενη Kardashian- Jenner που θα δημιουργήσει την δική της εταιρεία καλλυντικών

H οικογένεια Kardashian Jenner έχει πολλαπλούς ρόλους και φροντίζει να είναι στο προσκήνιο κάθε στιγμή. Σε σχέση με την ομορφιά, ο ρόλος της είναι εξίσου σημαντικός, όχι μόνο γιατί έχουν καταφέρει να ορίσουν το νέο beauty πρότυπο (είτε μας αρέσει είτε όχι!) αλλά και γιατί δύο από τα μέλη της οικογένειας διαθέτουν εταιρείες μακιγιάζ και skincare που βγάζουν εκατομμύρια. Το νέο είναι πως τα μέλη μόλις έγιναν τρία!
 
Μετά τα Kylie Cosmetics και τα Kylie Skin της Kylie Jenner και μετά τα KKW Beauty της Kim Kardashian (W= West και αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το όνομα του brand μετά το διαζύγιο της Kim με τον Kanye), και η Kris Jenner φαίνεται πως ετοιμάζει το δικό τηςbrand καλλυντικών! 
 
Η Kris Jenner κατέθεσε τα χαρτιά της και κατοχύρωσε τρία ονόματα: “Kris Jenner Skincare”, “Kris Jenner Beauty” και “Kris Jenner Skin”. Όσο για το τι θα περιλαμβάνει η σειρά, σύμφωνα με το Page Six Style “Πρόκειται για προϊόντα φροντίδας μαλλιών όπως σαμπουάν και conditioner, προϊόντα skincare όπως προϊόντα καθαρισμού προσώπου, ενυδατικές, toners αλλά και βερνίκια και ψεύτικες βλεφαρίδες”, αναφέρει το site. 
 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

 
Και παρά το γεγονός ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η Kris Jenner θα βγει μπροστά με δικό της brand καλλυντικών, η ίδια έχει τεράστια εμπειρία από τον χώρο της ομορφιάς αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες τόσο για τα Kylie Cosmetics όσο και για τα KKW Beauty. 
 
Και κάπως έτσι, η αλυσίδα με τις διάσημες που βάζουν την υπογραφή τους στην ομορφιά, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο!
 
 
 

Read More

And More