Μετά το Fenty Makeup και το Fenty Skin έρχεται το Fenty Hair!

Στην αρχή ήταν το Fenty Makeup, μετά ήρθε το Fenty Skin και αν πίστευες ότι το επόμενο βήμα της Rihanna θα ήταν να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ, κάνεις μεγάλο λάθος! Γιατί η Rihanna κάτι ετοιμάζει αλλά δεν έχει να κάνει με μουσική, έχει να κάνει με μαλλιά!

Όπως αποκαλύφθηκε η ίδια κατέθεσε τα χαρτιά της στις 3 Μαρτίου για το επόμενο brand που ετοιμάζει, το Fenty Hair το οποίο θα περιέχει τα πάντα, από προϊόντα styling μέχρι βαφές μαλλιών ή ακόμη και glitter για τα μαλλιά. Φυσικά, οι fan της όταν έμαθαν το νέο ενθουσιάστηκαν και έσπευσαν να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους αυτόν μέσω του twitter, κάποιοι από αυτούς μάλιστα, έχοντας έντονη χιουμοριστική διάθεση. 

“Ανυπομονώ να είμαι στο σπίτι μου και να περιβάλλομαι από Fenty έπιπλα, να φοράω προϊόντα Fenty στο πρόσωπό μου ενώ φοράω SavageXFenty εσώρουχά μου, να κάνω τα μαλλιά με Fenty Hair στις FentyXPuma φόρμες μου ενώ ακούω το απόλυτο τίποτα!” έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε: “Εγώ ενώ βάζω στα μαλλιά μου προϊόντα Fenty Hair ενώ κανένα άλμπουμ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη!”. 

Εμείς, πάντως, ανυπομονούμε!

 

 

 

Read More

And More