Οι 9 πιο δυνατές beauty στιγμές της Adriana Lima! Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Μέχρι αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές η Adriana Lima βρίσκεται στη Μύκονο. Καμιά καλύτερη αφορμή για εμάς να εξετάσουμε τις πιο δυνατές beauty στιγμές της, να αντλήσουμε έμπνευση και να κοπιάρουμε με κάθε ακρίβεια κάποιες από αυτές! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις 9 πιο δυνατές beauty στιγμές! Δες ποιες είναι και ψήφισε την δική σου πιο, πιο αγαπημένη!

Look no 1

Η Adriana Lima δεν έχει αφέλειες! Όμως, σε μια red carpet εμφάνισή της για το Met Gala έβαλε προκειμένου να μας αποδείξει ότι της ταιριάζουν όλα τα beauty looks. Πράγματι! Εδώ την βλέπουμε με έντονα βαμμένα μάτια και vamp χείλη που δανείζονται την απόχρωση από το φόρεμά της και μας αρέσει πολύ!

Look no 2

Βλέποντας αυτή την photo της Adriana Lima μέσα στα κόκκινα σκεφτόμαστε ότι καμία άλλη δεν μπορεί να αναδείξει το φλογερό αυτό χρώμα πέραν εκείνης! Εδώ την βλέπουμε με matchy- matchy beauty look αφού έχει σετάρει το χρώμα του κραγιόν με τα νύχια της ενώ τα μαλλιά της έχουν χωρίστρα στη μέση, είναι super sleek και χτενισμένα πίσω από τα αυτιά.

Look no 3

Τα μαλλιά των Αγγέλων της Victoria Secret είναι από τα πιο χαρακτηριστικά χτενίσματα! Εδώ βλέπουμε την Adriana Lima στο catwalk με αυτά ακριβώς τα μαλλιά και sunkissed make up με αρκετές λάμψεις και ροδαλά μάγουλα.

Look no 4

Με vague χτένισμα, κόκκινο κραγιόν και μια λεπτή γραμμή eyeliner που ξεφεύγει από τις εξωτερικές γωνίες η Adriana Lima μας δείχνει τον δρόμο ενός ultra chic look!

Look no 5

H Adriana Lima ξέρεις πώς να διατηρεί τις ισορροπίες για ένα τέλειο beauty look! Εδώ την βλέπουμε με ένα lowtail με φιόγκο που είναι φτιαγμένος από τα ίδια της τα μαλλιά ενώ το μακιγιάζ της κάνει focus στα μάτια.

Look no 6

Ένα ακόμη vamp look από την Adriana Lima. Το ίδιο σκούρο berry κραγιόν αυτή την φορά σεταρισμένο με άλλο χτένισμα και πιο συγκεκριμένα με wet μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω.

Look no 7

Πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν που ταιριάζει τέλεια με την μαυρισμένη επιδερμίδα της, μαύρο eyeliner περιμετρικά του ματιού με ένα touch χρυσής σκιάς στις κόγχες και μαλλιά πιασμένα σε χαμηλό σινιόν με ελαφριά wet διάθεση. Ένα ακόμη beauty look εμπνευσμένο από εκείνη!

Look no 8

Μια ακόμη vague για την Adriana Lima αυτή την φορά με περισσότερο όγκο στη χωρίστρα και σεταρισμένη με nude χείλη- πιο έντονα μάτια.

Look no 9

To sleek ponytail γίνεται ένα πολύ chic και official χτένισμα όταν σεταριστεί με το σωστό μακιγιάζ και αρκετές λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά όπως τα βλέπεις εδώ στην Adriana Lima!

HOW TO
Δες εδώ βήμα- βήμα πώς θα κάνεις το χτένισμα των Αγγέλων της Victoria Secret
Δες εδώ βήμα- βήμα πώς θα αντιγράψεις το μακιγιάζ των Αγγέλων της Victoria Secret

Read More

And More