Όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ της υπέροχης Vanessa Kirby στα Bafta Awards

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο glam eyeliner από την χθεσινή βραδιά, αυτό που μας θύμιζε περισσότερο παλιό Hollywood- λιγότερο σύγχρονο red carpet event, αυτό θα ήταν της Vanessa Kirby. 

Η ηθοποιός που ήταν προτεινόμενη για βραβείο Bafta για το ρόλο της Pieces of A Woman, η οποία σέταρε το μαύρο της eyeliner με έντονα φρύδια και nude χείλη. Μάλιστα, η makeup artist Katey Denno  η οποία δημιούργησε αυτό το αποτέλεσμα, ανέβασε στο instagram όλες τις λεπτομέρειες αλλά και προϊόντα που χρησιμοποίησε. 

Το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα Lancome που είναι ο επίσημος χορηγός της βραδιάς τα τελευταία 21 χρόνια και παρακάτω ακολουθούν τα βήματα που ακολούθησε ακριβώς: 

“-Επιδερμίδα: Έκανα ένα πολύ ελαφρύ πέρασμα με το Teint Idole Ultra Wear Foundation για να δώσω ομοιοχρωμία. 

-Μάγουλα: Έκανα μια μίξη από δύο ρουζ- ένα βερικοκί και ένα ροζ- ακριβώς πάνω στα μήλα και έπειτα από πάνω έκανα πολύ καλό blending με ένα καθαρό πινέλο προκειμένου να αποφύγω τις σκληρές γραμμές και τα patches. Για να προσθέσω περισσότερο τρισδιάστατο αποτέλεσμα για το Zoom στα ήδη τέλεια σμιλευμένα ζυγωματικά της, έβαλα ελάχιστο bronzer από κάτω και το έκανα blending με το ρουζ ώστε να μην είναι εμφανές πού ξεκινά το ένα και πού σταματά το άλλο. 

-Μάτια: Για μια πιο μοντέρνα και σύγχρονη εκδοχή του eyeliner, χρησιμοποίησα το Lancome Artliner 01 Black Satin και σχημάτισα μια ελαφρώς πλάγια γραμμή ενώ ολοκλήρωσα με αρκετές στρώσεις Monsieur Big Mascara αφού πρώτα γύρισα τις βλεφαρίδες. 

-Φρύδια: Χρησιμοποίησα ένα προϊόν σε βαζάκι και μορφή πομάδας μαζί με ένα πλάγιο πινέλο και προσπάθησα να μιμηθώ τα φυσικά φρύδια δημιουργώντας τριχούλες. 

-Χείλη: Αυτό το τέλειο nude το πέτυχα με το L’Absolu Rouge Drama Matte lipstick στην απόχρωση 510 Ardent Sand” 

 

Read More

And More