Τα bleached φρύδια επέστρεψαν! Ποια άλλη το έκανε μετά την Kim Kardashian

Είναι κάτι που έχουμε εμπεδώσει για τα καλά τα τελευταία χρόνια: τα φρύδια κάνουν από μόνα τους statement και ο τρόπος που θα επιλέξεις να τα… στιλιζάρεις (πιο messy, ανοδικά χτενισμένα, παχιά και έντονα κλπ) είναι από μόνος του ένα μακιγιάζ. Μάλιστα, ανάμεσα σε όλες αυτές τις επιλογές υπάρχει και εκείνη που κάνει τη μεγαλύτερη φασαρία και το μεγαλύτερο statement: τα bleached eyebrows. 

Τι είναι τα bleached eyebrows; Πρόκειται για τα φρύδια που έχουν βαφτεί με ξανοιχτική βαφή και δημιουργούν αυτό το εφέ των ανύπαρκτων φρυδιών. Τα bleached eyebrows τα έχουμε δει κατά καιρούς σε πολλές διάσημες και σε fashion shows αλλά πολύ πρόσφατα (με απόσταση μερικών ημερών) τα είδαμε σε δύο stars πρώτης γραμμής!

Η πρώτη ήταν η Kim Kardashian η οποία ανέβασε μια σειρά από stories προκειμένου να μοιραστεί μαζί μας την διαδικασία ενώ τόνισε πως ξάνοιξε τα φρύδια της για τις ανάγκες μια φωτογράφισης. Όταν το shooting ολοκληρώθηκε μετά από μερικές ώρες, η Kim έβαψε και πάλι τα φρύδια της σκούρα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Λίγο μετά σειρά είχε η Katy Perry η οποία εμφανίστηκε στο American Idol, show στο οποίο είναι κριτής, σαν άλλη νεράιδα- ξωτικό, επίσης με ξανοιγμένα φρύδια ενώ μετά το τέλος του show δήλωσε πως πάει να βάψει τα φρύδια της και πάλι σκούρα. 

Εδώ στο beauty έχουμε ένα πολύ αγαπημένο μότο. Λέμε πως τα δύο είναι σύμπτωση, τα τρία είναι τάση! Σε αυτή την περίπτωση, όμως, όταν μιλάμε για star τέτοιου βεληνεκούς οι δύο αρκούν! Και αν η Kim Kardashian και η Katy Perry σε έβαλαν σε πειρασμό να υιοθετήσεις το trend, δες εδώ όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προτού αποφασίσεις να υιοθετήσεις τα bleached eyebrows!

 

 

Read More

And More