Τα ωραιότερα beauty post που ανέβασαν οι διάσημες στο instagram αυτή την εβδομάδα

Κάθε εβδομάδα αποθηκεύουμε τις beauty εικόνες των διασήμων που μας εμπνέουν και κάθε τέτοια μέρα τις μοιραζόμαστε μαζί σου. Ιδού, λοιπόν, τι συγκεντρώσαμε- αποθηκεύσαμε αυτή την εβδομάδα αλλά και ποιοι είναι οι λόγοι που μας έκαναν να ξεχωρίσουμε τις συγκεκριμένες εικόνες!

Μαίρη Συνατσάκη 

@mairiboo

Είναι ίσως η πιο αγαπημένη μας beauty εικόνα της εβδομάδας γιατί αν κάτι αγαπάμε περισσότερο, αυτό είναι το real skin! Η Μαίρη Συντασάκη, λοιπόν, ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία για να μας μοιραστεί το ζήτημα με την ροδόχρου νόσο που αντιμετωπίζει και προφανώς να ενθαρρύνει όσους έχουν αντίστοιχο τύπο δέρματος. “Ναι, αληθινό δέρμα. Ακόμη με κάποια ροδόχρους. Δεν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι’ αυτήν αλλά είναι ήπια οπότε την αφήνω στην ησυχία της”, έγραψε μεταξύ άλλων κάτω από αυτό το post και την ευχαριστούμε που έγινε η αφορμή για να γράψουμε αυτό το άρθρο και να μοιραστούμε σημαντικές πληροφορίες για την ροδόχρου (μπορείς να το διαβάσεις εδώ). 

Bella Hadid 

@bellahadid

H Bella Hadid σε μια από τις πολλές φορές που βρίσκεται στα backstage μιας φωτογράφισης. Εδώ την βλέπουμε με γενναίες δόσεις bronzing powder, smokey eyes επίσης με γήινους τόνους και ένα sleek πιάσιμο με χωρίστρα στο πλάι. Tip: το hair clip είναι για να σταθεροποιηθεί η χωρίστρα και να γίνει όσο πιο sleek γίνεται. 

Chiara Ferragni 

@chiaraferragni 

Κάθε εβδομάδα η Chiara Ferragni γίνεται το beauty inspo μας για κάμποσα beauty look. Ένα από αυτά είναι τα space buns που φαίνεται πως έχει αγαπήσει αφού τα κάνει ξανά και ξανά αυτή την εβδομάδα!

Miranda Kerr

@mirandakerr

Η Miranda Kerr αφέθηκε στα χέρια του προσωπικού της makeup artist και φίλου, Hung Vanngo, και μαζί έκαναν ένα video tutorial στο οποίο μας δείχνουν πώς θα πετύχουμε αυτό το υπέροχο μακιγιάζ το οποίο στηρίζεται σε ροδαλούς τόνους και στο τέλειο match ανάμεσα στο ρουζ και το κραγιόν!

Gigi Hadid 

@gigihadid

Η Gigi Hadid απόλαυσε τον ήλιο και τις βουτιές με την κόρη της και ανέβασε αυτή την φωτογραφία που μας έκανε τόσο να ζηλεύουμε που δεν βρισκόμαστε και οι ίδιες σε κάποια παραλία. Εδώ τη βλέπουμε να έχει το τέλειο δέρμα με φακίδες (αγαπάμε τις φακίδες), ενώ τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα χαμηλό bun με ένα λευκό scrunchie και φαίνονται αρκετά πιο σκούρα. 

Cara Delevingne 

@caradelevingne 

Η Cara Delevingne μας έχει συνηθίσει στις πολλές αλλαγές σε σχέση με τα μαλλιά της, αλλά φαίνεται πως η πιο πρόσφατη είναι και η αγαπημένη της αφού την έχει κρατήσει εδώ και αρκετό διάστημα. Σκούρα καστανά μαλλιά, έντονα layers και αυτό είναι το combo με το οποίο φαίνεται πως θα πορευθεί για αρκετό καιρό ακόμη!

Kaia Gerber 

@kaiagerber

To κούρεμα της Kaia Gerber είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να δείξουμε στον κομμωτή μας και να το αντιγράψουμε asap! Είναι το τέλειο boyish καρέ αν σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου για καλοκαίρι!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

@ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας έχει αποδείξει πως αγαπά το nail art, το edgy μανικιούρ και τις εντάσεις στα νύχια. Εδώ τη βλέπουμε να κάνει το τέλειο match σετάροντας το μαγιό της με το βερνίκι της. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή 

@stam_tsimtsili

“Η Μαιρούλα με έκανε Ινδή”, έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάτω από αυτή τη φωτό δείχνοντάς μας το αυτοκόλλητο που της κόλλησε η κόρη της το μέτωπο. Και πράγματι, θα μπορούσε να είναι μια πανέμορφη Ινδή!

Δούκισσα Νομικού 

@dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού μας έδειξε με δύο φωτογραφίες πώς ξυπνάει και πώς ετοιμάζεται μέσα σε τρία λεπτά. Βεβαίως, οι δύο φωτογραφίες δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές αφού η Δούκισσα ακόμη και αγουροξυπνημένη είναι πανέμορφη!

 Ποιο post ήταν το αγαπημένο σου; 

Read More

And More