Τα ωραιότερα beauty post που ανέβηκαν στο instagram αυτή την εβδομάδα

Αγαπάμε το instagram γιατί με ένα πρόχειρο scroll down μπορούμε να πάρουμε έμπνευση για το τι μακιγιάζ θα κάνουμε ή ποιο θα είναι το επόμενό μας μανικιούρ. Ευτυχώς, κάθε εβδομάδα οι Ελληνίδες και ξένες διάσημες φροντίζουν να μας τροφοδοτούν με πλούσιο τέτοιο υλικό το οποίο κάνουμε screenshot στα κινητά μας για να αντιγράψουμε με την πρώτη ευκαιρία. Και με δεδομένο ότι το lockdown έφτασε στο τέλος του και έχουμε τώρα περισσότερο από ποτέ ανάγκη για βόλτες, αυτές οι… πρώτες ευκαιρίες είναι πολλές! 

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας beauty post αυτής της εβδομάδας!

Το γρήγορο μακιγιάζ της Chiara Ferragni 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Η Chiara Ferragni ανεβάζει δεκάδες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της κάθε εβδομάδα και σε όλες αυτές τις φωτογραφίες είναι υπέροχα μακιγιαρισμένη. Την εβδομάδα που αφήνουμε πίσω μας, λοιπόν, ανέβασε και ένα reel όπου μας αποκάλυψε μερικά πολύ γρήγορα βήματα από το μακιγιάζ που επιλέγει καθημερινά. Μάσκαρα, ρουζ, highlighter, όλα σε μορφή στικ που κάνει τη χρήση τους ακόμη πιο εύκολη και το μακιγιάζ της ολοκληρώνεται φυσικά με ένα φωτεινό κραγιόν!

Η Ashley Graham να ξυρίζεται στο μπάνιο της

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Αγαπάμε την Ashley Graham για την ειλικρίνειά της, έτσι κι αλλιώς, αλλά την εβδομάδα που αφήνουμε πίσω μας την αγαπήσαμε λίγο περισσότερο γιατί η ίδια αποφάσισε να γίνει ακόμη πιο real! Η Ashley συνεργάστηκε με μια εταιρία με ξυραφάκια και με αφορμή αυτό μπήκε στο μπάνιο της και μας έδειξε πώς ξυρίζεται πραγματικά! Και χορτάσαμε και λίγο ακόμη από τις υπέροχες καμπύλες της. “Η φιλοσοφία μου ανέκαθεν ήταν: ξύρισε ότι θες, κάνε κερί όπου θες, άφησε ότι θες- κάνε ότι βολεύει εσένα!”, είπε η ίδια, μια άποψη με την οποία ταυτιζόμαστε και συμφωνούμε απόλυτα!

Το μακιγιάζ ματιών της Olivia Palermo

@oliviapalermo 

Αυτή η εικόνα της Olivia Palermo μας κάνει να ψάξουμε και να βγάλουμε από το βάθος του νεσεσέρ μας εκείνη την παλέτα με σκιές που συνδυάζει τα πιο υπέροχα χρώματα: μοβ λιλά, shimmering χρυσό και ματ καφέ για να σχηματίσουμε το βάθος στο βλέμμα. 

Το μανικιούρ της Kylie Jenner

@kyliejenner

Κάθε μανικιούρ της Kylie Jenner μεταφράζεται σε αστείρευτη έμπνευση για εμάς. Ευτυχώς, η ίδια φροντίζει να κλείνει ραντεβού συχνότερα από μια φορά την εβδομάδα κι έτσι έχουμε πλούσιο υλικό. Το πιο πρόσφατο είναι αυτό που βλέπεις εδώ με τις καμπύλες, τα παστέλ μοβ και τα καφέ χρώματα. 

Οι φράντζες της JLO

@tombachik 

Η Jennifer Lopez η οποία έναν χωρισμό και μια επανασύνδεση μετά φαίνεται να διανύει την καλύτερή της φάση, πειραματίστηκε για μια ακόμη φορά με ένα ολοκαίνουργιο look ή, τουλάχιστον, ένα διαφορετικά χτενισμένο look! Τα μαλλιά της ήταν ολόισια με έντονες φράντζες και πέρα από αυτό μας άρεσε πολύ και το μακιγιάζ της με το πιο σκούρο περίγραμμα στα χείλη και το pink-ish κραγιόν. 

Το μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου

@katken85

H Κατερίνα Καινούργιου είναι πάντα πολύ περιποιημένη και υπέροχη. Σε ένα από τα post που ανέβασε αυτή την εβδομάδα μας έδωσε μια ιδέα για το πώς να κάνουμε τα νύχια μας. Παστέλ κίτρινο και μια λεπτομέρεια από λουλούδια στον δείκτη. Το κρατάμε!

Το καλοκαιρινό beauty look της Δούκισσας Νομικού 

@dutchesss_

“Άβαφη, χωρίς φίλτρα και με αλάτι από τις πολλές βουτιές στα μαλλιά. Όπως ακριβώς αρέσω στον άντρα μου!”, έγραψε η Δούκισσα κάτω από αυτή την φωτογραφία και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο! Το καλοκαίρι μας ομορφαίνει, ακόμη και όταν μιλάμε για ένα τόσο αψεγάδιαστο πρόσωπο όπου τα περιθώρια βελτίωσης είναι από ελάχιστα έως μηδαμινά. 

Τα double bubble ponytail της Μαίρης Συνατσάκη

@mairiboo

Είναι ένα από τα χτενίσματα που βλέπουμε ξανά και ξανά αλλά η Μαίρη Συνατσάκη μας το έδειξε σε μια φρέσκια εκδοχή: στην διπλή εκδοχή τους!

 

Read More

And More