Τα πιο εντυπωσιακά beauty post που είδαμε στο instagram αυτή την εβδομάδα

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε πολλοί από εμάς όταν ξυπνήσουμε το πρωί είναι να πιάσουμε το κινητό μας και να κάνουμε ένα γρήγορο scroll down στο instagram. Αυτή η εβδομάδα το καθημερινό μας scroll down είχε πολύ ενδιαφέρον γιατί οι διάσημες αποφάσισαν να κάνουν πολλές αλλαγές στα μαλλιά τους, να μας δείξουν πώς είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή ακόμη και να επικοινωνήσουν τη σχέση τους μέσα από ένα… μανικιούρ. Τι εννοούμε; Θα καταλάβεις παρακάτω!

Blake Lively

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Μέσα στην εβδομάδα ένα από τα πιο cool ζευγάρια της showbiz, η Blake Lively και ο Ryan Reynolds ανέβασαν και ένα από τα πιο γλυκά post! Τι δείχνει; Ο Ryan Reynolds βάφει τα μαλλιά της συζύγου του και αποδεικνύεται πολυυυυ καλός. Φαίνεται, τελικά, πως ο έρωτας δεν περνάει μόνο από το στομάχι. Κάνει μια στάση και στη ρίζα των μαλλιών σου!

Jennifer Lopez

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η JLO εμφανίζεται χωρίς ίχνος makeup και σίγουρα δεν θα είναι τελευταία. Ωστόσο, όσο συχνά και αν το κάνει, το αποτέλεσμα μας εντυπωσιάζει κάθε φορά. Αυτή την φορά έκανε αυτό που ονόμασε #reelchallenge όπου στην αρχή την βλέπουμε με full makeup και extensions και στο τέλος του video χωρίς τίποτα από όλα αυτά. Και είναι το ίδιο συγκλονιστική. Ίσως και περισσότερο!

Zoe Kravitz

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Στο τελευταίο της post η Zoe Kravitz έκανε εικόνα πώς θα μπορούσε να είναι το τέλειο Σαββατοκύριακο για εμάς: μια μπανιέρα γεμάτη αφρόλουτρο και έλαια, laptop για να δούμε την αγαπημένη μας σειρά στο Ntflix και ένα μπουκάλι σαμπάνια. Αν δεν είναι αυτή η απόλυτη beauty εικόνα, τότε… ποια; 

Yara Shahidi

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yara (يارا‎) Shahidi (@yarashahidi)

Έχουμε δει ότι αυτά τα μικροσκοπικά braids στο μπροστινό μέρος των μαλλιών να φοριούνται από τα μεγαλύτερα it girls. Ωστόσο, εδώ η Yara Shahidi το πηγαίνει πολλά level παραπέρα γιατί πιάνει αυτά τα μικροσκοπικά braids δημιουργώντας ένα εφέ καρδιάς. 

Demy 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demy (@demy_official)

H Demy είναι μια πραγματική Γαλλίδα με αυτά τα french fringe, το eyeliner και το καπέλο της. Με άλλα λόγια, το απόλυτο beauty goal. 

Ελένη Φουρέιρα

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Δεν ξέρουμε στην φωτογραφία αυτή της Ελένης Φουρέιρα τι μας εντυπωσίασε περισσότερο: τα χιόνια ή τα απίστευτα μακριά μαλλιά της με το τέλειο χρώμα; Ρητορικό!

Kourtney Kardashian 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Εδώ και λίγο καιρό ακούγονταν έντονα οι φήμες ότι η Kourtney Kardashian και ο μουσικός Travis Barker είναι ζευγάρι και η ίδια φρόντισε να το επιβεβαιώσει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο-post. Η μεγαλύτερη από τις αδερφές, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram όπου έδειχνε σε κοντινό το χέρι της και το χέρι του μουσικού με τα signature tattoo. Ωστόσο, αν είσαι beauty addict αυτό που τραβά την προσοχή σου στην παραπάνω φωτογραφία είναι το μανικιούρ της. Η Kourtney φαίνεται πως για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είχε επιλέξει την μεγαλύτερη τάση στα νύχια, το heart french manicure που στην πραγματικότητα επρόκειτο για ένα γαλλικό το οποίο στην άκρη του είχε σχήμα καρδιάς. 

Chiara Ferragni 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

H Chiara Ferragni φροντίζει να μας δίνει κάθε εβδομάδα έμπνευση με τις επιλογές της σε χτενίσματα και μακιγιάζ και αυτό εδώ είναι ένα από τα αγαπημένα μας: βαθιά χωρίστρα, πλεξίδα που δημιουργεί εφέ undercut και όλο αυτό πλαισιωμένο με το τέλειο makeup! 

Read More

And More