Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στην επιδερμίδα της η January Jones κοστίζουν 3000 ευρώ!

Σε αυτήν εδώ τη στήλη λατρεύουμε το skincare όσο κανένα άλλο κομμάτι στην ομορφιά και είμαστε ενθουσιασμένες κάθε φορά που ένα προϊόν φτάνει στα χέρια μας για να το δοκιμάσουμε! Επίσης, ένα από α πιο αγαπημένα μας μότο είναι ότι έχουμε μόνο μια επιδερμίδα την οποία πρέπει να φροντίζουμε εντατικά και να επενδύουμε σε αυτή! Σκέψου το: σε όλη την ζωή μας μπορεί να αγοράζουμε κάμποσες ακριβές δερμάτινες τσάντες αλλά για το δέρμα μας το οποίο είναι ένα από την πρώτη στιγμή που γεννιόμαστε, τι κάνουμε; 

Με την στάση μας αυτή φαίνεται να συμφωνεί απόλυτα η January Jones η οποία μόλις ανέβασε στο instagram της όλα εκείνα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί εντατικά για το skincare routine της και τα οποία κοστίζουν (wait for it!), €3.000!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη January Jones (@januaryjones)

“Αλλάζω πολύ συχνά το skincare tourine μου και πολλές φορές αναμειγνύω και τα ίδια τα προϊόντα αλλά αυτά είναι τα προϊόντα τα οποία έχω διαπιστώσει ότι μου κάνουν πολύ καλό τελευταία! Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι για κάποιους τρελό ή πολύ ακριβό, αλλά το skincare routine είναι κάτι που με ενθουσιάζει και η καλή επιδερμίδα είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου. Βρες τι δουλεύει για σένα!”, έγραψε κάτω από αυτό το post στο οποίο έχει φωτογραφίσει τα 18 προϊόντα που φαίνεται να χρησιμοποιεί εντατικά. Όσο για τα αγαπημένα της brands, αυτά είναι τα iS Clinical, Tata Harper, True Botanicals, Allies of Skin, Shani Darden και φυσικά το iconic γαλλικό skincare brand, Sisley, το οποίο είναι και το πιο ακριβό προϊόν της συλλογής της. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την κρέμα Sisley Supremÿa at Night Supreme Anti-Aging Skin Care Cream η οποία κοστίζει €700!

Αλήθεια, εσύ πόσα προϊόντα χρησιμοποιείς κατά μέσο όρο και ποιο είναι το πιο ακριβό της συλλογής σου;

 

 

Read More

And More