Τα space buns της Chiara Ferragni είναι το χτένισμα που θα κάνουμε το Σ/Κ!

Το Σαββατοκύριακο είναι πάντα μια πολύ καλή αφορμή να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου, να πειραματιστείς με την εμφάνισή σου και να δοκιμάσεις beauty looks που δεν θα έκανες υπό άλλες συνθήκες. Και αν σήμερα ξύπνησες με μια τέτοια διάθεση έχουμε το τέλειο inspo για σένα! 

Η Chiara Ferragni που συχνά πυκνά πειραματίζεται με διαφορετικά μακιγιάζ και χτενίσματα υιοθέτησε τις τελευταίες μέρες ένα hair look που ήταν έντονα τάση στο Coachella, τότε πριν ξεκινήσει η πανδημία και το Coachella ήταν τόπος συγκέντρωσης όλων των it κοριτσιών, και είναι μάλιστα το ίδιο χτένισμα με το οποίο έχουμε συνδέσει την Princess Leia. 

Ο λόγος για τα space buns, αυτά τα διπλά buns στην κορυφή των μαλλιών για τα οποία μπορείς να πάρεις παρακάτω μια πιο πλούσια γεύση!

Πρόκειται για ένα χτένισμα που, όπως φαίνεται, η Chiara Ferragni το αγάπησε αφού την είδαμε να το υιοθετεί ξανά και ξανά στην wet και στην… λιγότερο wet εκδοχή του! Για να το πετύχεις, κάνε μια χωρίστρα στη μέση και πιάσε δύο κοτσίδες στην αριστερή και τη δεξιά μεριά της κορυφής του κεφαλιού. Έπειτα, στριφογύρισε το μήκος της κάθε πλεξίδας, στριφογύρισε και γύρω από τη βάση όπως θα έκανες με ένα σινιόν και σταθεροποίησε είτε με πολλά τσιμπιδάκια είτε με κάποιο διαφανές λαστιχάκι που θα φροντίσεις να έχεις σφίξει καλά. Σέταρε το χτένισμά σου με διαφορετικά outfit και είσαι έτοιμη!

Read More

And More