Τι μας είπε αποκλειστικά ο Δημήτρης Γιαννέτος για το shag της Camila Cabello, aka το επόμενό σου κούρεμα!

Σκέψου να έχεις περάσει όλη σου την ζωή με πολύ μακριά μαλλιά και να είναι η πρώτη φορά που τα κόβεις. Τώρα σε αυτή τη σκέψη πρόσθεσε και το ενδεχόμενο να είσαι η Camila Cabello και να συμβαίνει αυτό. Είναι, λοιπόν, κάπως αναπόφευκτο όταν συνυπάρχουν αυτά τα δύο όλος ο κόσμος της ομορφιάς να μιλάει για το νέο σου κούρεμα!

Η Camila Cabello, λοιπόν, αφέθηκε στα χέρια του αγαπημένου μας Δημήτρη Γιαννέτου που εδώ και πολλά χρόνια ζει και κάνει καριέρα στο εξωτερικό και το αποτέλεσμα ήταν αυτό το super stylish shag!

“Lost my short hair virginity” έγραψε η Camila Cabello κάτω από την φωτογραφία της στο instagram καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκοβε τα μαλλιά της κοντά. Εμείς μιλήσαμε με τον Δημήτρη Γιαννέτο ο οποίος μας έδωσε πληροφορίες για το κούρεμα της Camila Cabello, πώς κατέληξαν σε αυτό αλλά και τι πρέπει να έχεις στο νου σου αν πρόκειται να κάνεις κι εσύ shag

Το shag bob της Camila Cabello: τι μας είπε ο Δημήτρης Γιαννέτος 

“Αλλάξαμε τα μαλλιά της Camila και ήταν πράγματι breaking news καθώς η Camila δεν έχει κόψει ποτέ τα μαλλιά της κοντά! Συζητούσαμε, λοιπόν, τι αλλαγή να κάνουμε γιατί είχαμε κάνει αυτή την αλλαγή με τα πολύ μακριά και τα πολύ σγουρά ενώ και στην ταινία που πρωταγωνιστεί, το Cinderella, όπου υποδύεται την πριγκίπισσα έχει τα μαλλιά της το ίδιο. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε η ανάγκη και σκεφτόμουν τι να κάνω, αλλά ουσιαστικά μαζί καταλήξαμε στην ιδέα να τα κόψουμε κοντά και να τα αφήσουμε σγουρά σε αυτό το shag bob”, λέει ο αγαπημένος μας hair expert και συνεχίζει δίνοντας tips για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα: “To shag bob θεωρώ πως θέλει να έχει φυσική υφή. Αν πας να το στιλιζάρεις α) θα σε μεγαλωδείχνει και β) δεν θα είναι shag, θα είναι ένα στιλιζαρισμένο bob. Ακόμη και για αυτούς που έχουν μαλλιά που φριζάρουν το styling που θα κάνουν στο shag θα πρέπει να δείχνει φυσικό και ανεπιτήδευτο”. Όσο για το feedback που πήρε για το κούρεμα που έκανε στην τραγουδίστρια του My Oh MyQ “Πήραμε πολύ καλό feedback για το κούρεμα της Camila! Έχει αρέσει πολύ σε όλο τον κόσμο, έχουν γράψει γι’αυτό όλα τα site και είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενος αλλά και η Camila!”. 

Τα πιο iconic shag και τι πρέπει να ξέρεις!

Το shag δεν είναι ένα κούρεμα που δεν έχει ένα συγκεκριμένο μήκος, είτε κοντό, είτε μεσαίο, είτε μακρύ. Είναι ένα κούρεμα που έχει πολλά φιλαρίσματα και φράντζες σε οποιοδήποτε μήκος. Το shag το έφερε στη μόδα η Farrah Fawcett το 1970 και τα τελευταία χρόνια το έχει αναδείξει περισσότερο η Taylor Swift. Όσο για το αν σου ταιριάζει η όχι, η απάντηση είναι θετική: είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών. Αν κάτι πρέπει να προσέξουμε, προσέχουμε σε μικρό πρόσωπο να κάνουμε πιο φαρδιές και ανοιχτές τις αφέλειες μας για να φαίνονται πιο ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. 

Σε πιο κοντά μήκη το αποτέλεσμα είναι πιο δυναμικό γιατί τα μαλλιά σε αυτή την περίπτωση έχουν πιο άγρια υφή. Shag μπορεί να κάνει κανείς και σε μεσαίο μήκος το οποίο προτιμούν κορίτσια που δεν ασχολούνται τόσο με τα μαλλιά τους, ενώ το πιο μακρύ το αγαπούν κορίτσια που αγαπούν το μακρύ μήκος, έτσι κι αλλιώς, και που έχουν αποχρώσεις τύπου ombre.

Ακολουθούν κάποια shag που μπορείς να δείξεις στον κομμωτή σου!

Το shag είναι ένα κούρεμα που μεσουρανούσε στα 70’s στην πιο στιλιζαρισμένη εκδοχή του αλλά απογειώθηκε και στα 80’s. Εδώ η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Joan Jett με το τέλειο shag που μπορεί να κάνει καριέρα και σήμερα!

Σήμερα, η Taylor Swift είναι η τέλεια εκπρόσωπος του shag κουρέματος. 

Επίσης, το shag είναι ένα κούρεμα που δεν έχει ηλικία κι επίσης δεν ταιριάζει μόνο στα σπαστά μαλλιά! Η Halle Berry είναι super stylish με αυτό το τέλειο shag το οποίο μπορεί να απογειώσει τα σγουρά σου μαλλιά. Η Zendaya μας το έχει αποδείξει!

 

 

Read More

And More