Τι συνέβη στα μαλλιά της Ashley Graham;

Αγαπάμε την Ashley Graham έτσι κι αλλιώς για το πόσο αληθινή και ειλικρινής είναι με ζητήματα που έτσι κι αλλιώς συμβαίνουν στους ανθρώπους αλλά με έναν τρόπο στα social media τα καλύπτουμε, αλλά μετά και το πρόσφατο post της την αγαπήσαμε λιγαααακι περισσότερο. 

Η Ashley Graham έχει γίνει μητέρα εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram έχει φροντίσει να επικοινωνήσει όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν σε μια γυναίκα αυτή την περίοδο: έχει μιλήσει για τις ραγάδες, για το θηλασμό αλλά και για την τριχόπτωση μετά την γέννα η οποία είναι κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί λόγω των ορμονών. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνονται κάποιες ορμόνες, μεταξύ των οποίων και τα ανδρογόνα που προστατεύουν από την τριχόπτωση. Μετά την γέννα, όμως, παρατηρείται απότομη πτώση της ορμόνης αυτής που οδηγεί σε τριχόπτωση. 

Ανέβασε, λοιπόν, μια φωτογραφία στο instagram στην οποία με μια πρώτη ανάγνωση φαίνεται να έχει κόψει baby bangs, δηλαδή αυτές τις πολύ κοντές αφέλειες. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι τα μαλλιά της που έχουν μεγαλώσει ξανά κοντά στο περίγραμμα του προσώπου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η Ashley Graham έχει πολύ χιούμορ αφού ανέβασε την φωτογραφία της μαζί με την φωτογραφία του Anatole Taubman, ο οποίος υποδύθηκε τον Elvis στην ταινία του James Bond, Quantum of Solace και έγραψε: “Μπορεί να μην είμαι το κορίτσι του James Bond αλλά μπορώ να είμαι ο κακός!”. 

Το καλοκαίρι που πέρασε η Ashley Graham είχε ανεβάσει ένα προϊόν το οποίο, όπως είχε πει, τη βοηθούσε πολύ με τα μαλλιά της όσο προσπαθούσε να τα μεγαλώσει ξανά και πρόκειται για το Initialiste Advanced Scalp and Hair Concentrate της Kerastase. 

 

 

Read More

And More