Το mani-pedi της Jessica Alba είναι ο τέλειος συνδυασμός για καλοκαίρι

Αν έχεις κλείσει ραντεβού για μανικιούρπεντικιούρ και αναζητάς έμπνευση για το τι θα κάνεις, η Jessica Alba σου τη δίνει με το παραπάνω! Η ηθοποιός και beauty founder ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες μας έδειξε πώς πέρασε την Κυριακή της. 

Η απάντηση; Αφέθηκε στα χέρια των expert για ένα επαγγελματικό μανικιούρ- πεντικιούρ και μασάζ άκρων και το αποτέλεσμα ήταν τόσο ελκυστικό ώστε μας έκανε να θέλουμε να σηκώσουμε το τηλέφωνο για να κλείσουμε ραντεβού!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba)

Όσο για το τι επέλεξε, ο συνδυασμός ήταν πολύ ενδιαφέρον. Για το πεντικιούρ της επέλεξε ένα βερνίκι στο χρώμα του σάπιου μήλου ενώ για το μανικιούρ της ένα ημιδιάφανο βερνίκι με sticker λάμψης κοντά στη βάση του νυχιού. 

Εστιάζοντας στο χρώμα τα νύχια, πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον χρώμα που κινείται στα όρια του vintage και το εντοπίσαμε στην νέα limited edition συλλογή της Korres. Πρόκειται για την απόχρωση Moonstone Red που θα βρεις στα φαρμακεία και ένα σημαντικό tip είναι και το εξής: ειδικά τώρα που φοράμε σανδάλια και τα πόδια μας είναι εκτεθειμένα, μην ξεχνάς κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο να απλώνεις μια γενναιόδωρη ποσότητα λάδι ενυδάτωσης έτσι ώστε να μοιάζει το πεντικιούρ σου πάντα σαν καινούργιο!

 

Read More

And More