Το χτένισμα που έκανε η Kylie Jenner στην κόρη της

H Kylie Jenner και η κόρη της, Stormi, είναι κολλητές και το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές. Ή, καλύτερα, το έχουμε διαπιστώσει όλες εκείνες τις φορές που οι δυο τους έχουν κάνει πράγματα που μόνο δύο κολλητές θα έκαναν μαζί: έχουν βάψει τα νύχια τους παρέα, έχουν φτιάξει τα μαλλιά τους παρέα ή… φτιάχνει τα μαλλιά η μια της άλλης. Στην προκειμένη περίπτωση, η Kylie στην Stormi. 

Πριν λίγες ώρες η Kylie Jenner ανέβασε ένα story στο instagram σε fast forward όπου την έδειχνε να χτενίζει την τριών ετών κόρη της, Stormi. 

Στο αμέσως επόμενο story (έξι ώρες μετά!) η Stogmi φαινόταν πανευτυχής με τα πλεξιδάκια που της είχε κάνει η μαμά της. Στην πραγματικότητα πρόκειται για protective braids (όπως λέγονται και αλλιώς) που προστατεύουν τα afro μαλλιά από την φθορά και διατηρούν το σχήμα στα πολύ σγουρά. 

Πάντως, η μικρή Stormi αν και μόλις τριών ετών, μας έχει δώσει πολλές φορές έμπνευση και για τα δικά μας hair looks αφού σχεδόν κάθε μέρα φωτογραφίζεται από τη μαμά της και με ένα διαφορετικό χτένισμα, όπως αυτό το πιο πρόσφατο top knot ή τα space buns παρακάτω!

 

Read More

And More