Τώρα εξηγούνται όλα! Η Hailey Bieber ποζάρει με την κούκλα μαμά της για skincare brand

Δεν είναι η πρώτη φορά που λέμε πόσο συγκλονιστική επιδερμίδα έχει η Hailey Bieber και δεν θα είναι και η τελευταία. Γιατί η σύζυγος του Justin Bieber φροντίζει με κάθε χορταστικό της closeup να μας το υπενθυμίζει. Η ίδια αγαπά πολύ το skincare και κατά καιρούς μας δείχνει μέσα από stories της τα προϊόντα που χρησιμοποιεί εντατικά αλλά, από ότι φαίνεται, δεν είναι μόνο θέμα εντατικής φροντίδας αλλά είναι και θέμα DNA! Πώς το ξέρουμε; 

Η Hailey Bieber ανέβασε λίγες ώρες πριν μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τη μαμά και είναι και οι δύο κούκλες!

@haileybieber

“Πόσο όμορφη είναι η μαμά μου; Καμπάνια για την νέα σειρά Ageless από την BareMinerals η οποία στηρίζεται σε μια φυτική εκδοχή της ρετινόλης. Την χρησιμοποιούμε και οι δύο και μας αρέσει πολύ το πόσο απαλή είναι με την επιδερμίδα”, έγραψε η Hailey Bieber κάτω από αυτή την φωτογραφία. 

@haileybieber 

Εν τω μεταξύ, η Hailey που αγαπά το skincare, εκτός από πρόσωπο της σειράς BareMinerals πρόκειται πολύ σύντομα να αποκτήσει και το δικό της brand καλλυντικών με το όνομα Rhode (είναι το μεσαίο της όνομα), αφού σύμφωνα με  το TMZ η ίδια κατοχύρωσε μόλις το όνομα και, μάλιστα, δημιούργησε και λογαριασμό στο instagram (@rhode) το οποίο έχει ήδη 14.7 χιλιάδες followers. 

Αν θυμάσαι την Hailey Bieber να κατοχυρώνει ξανά όνομα για skincare brand, θυμάσαι πολύ καλά! Το 2019 είχε καταθέσει χαρτιά για την δημιουργία skincare brand με το όνομα “Bieber Beauty” το οποίο τελικά δεν προχώρησε καθώς αυτό το όνομα είχε καταχωρηθεί παλιότερα από τον σύζυγό της, Justin, κι έτσι κατέληξε να χρησιμοποιεί το μεσαίο της όνομα. 

Bieber ή Rhode, εμείς ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα προϊόντα που θα λανσάρει!

Read More

And More