Charlotte Tilbury: η makeup artist που βάφεται πριν πέσει για ύπνο βραβεύτηκε από τη βασίλισσα!

Στην Μεγάλη Βρετανία υπάρχουν τα βραβεία ΜΒΕ (Member of the Order of the British Empire) τα οποία λαμβάνουν όσοι βρίσκονται στην λίστα με τα τιμώμενα πρόσωπα που επιλέγει η ίδια η βασίλισσα. Φέτος, το βραβείο αυτό απέσπασε μια σπουδαία προσωπικότητα στον χώρο της ομορφιάς, η Charlotte Tilbury.

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι μερικές γρήγορες συστάσεις για την Charlotte, ιδού: η καριέρα της μετρά ήδη 26 χρόνια, το 2013 ξεκίνησε την δική της σειρά μακιγιάζ με το όνομα (surprise! surprise!) Charlotte Tilbury, η οποία δυστυχώς δεν έρχεται στην Ελλάδα αλλά μπορείς να βρεις εδώ, έχει κερδίσει το βραβείo Best Influencer Brand από την Vogue και το 2017 πήρε τον τίτλο Vogue contributing beauty editor, από τον editor in chief Edward Enninful.

“Νιώθω απίστευτη τιμή και υπερηφάνεια που έλαβα το βραβείο ΜΒΕ σήμερα! Θέλω να ευχαριστήσω την υπέροχη οικογένειά μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου και τους συνεργάτες μου που με υποστηρίζουν σε όλη αυτή την διαδρομή! Πάντα λέω ότι χρειάζεται μια ομάδα για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εμένα!”, είπε η ίδια σε ένα από τα post της.

https://www.instagram.com/p/BqIGxqJAnaj/

Last chance info: σε συνέντευξή της πέντε χρόνια πριν η ίδια είχε δηλώσει ότι πάντα πριν τον ύπνο ξεβάφεται για να ξαναβαφτεί και πως ο άντρας της δεν την έχει δει ποτέ αμακιγιάριστη! Δεν συμφωνούμε καθόλου με αυτό, αλλά συφμωνούμε πως η Charlotte Tilbury είναι μια συγκλονιστική makeup artist με υπέροχα προϊόντα!

 

Read More

And More