Coco Mademoiselle L’Eau Privée: το νέο άρωμα του οίκου Chanel με πρωταγωνίστρια την Keira Knightley!

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να επενδύσεις σε ένα νέο άρωμα από το φθινόπωρο, μια εποχή που θυμίζει περισσότερο… μικρή πρωτοχρονιά! Ποδαρικό, λοιπόν, στη νέα σεζόν, τα νέα λανσαρίσματα και τις ολοκαίνουργιες μυρωδιές κάνει ο οίκος Chanel ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε το Coco Mademoiselle L’Eau Privée, μια οικεία εκδοχή του Coco Mademoiselle, λουσμένη στο φως.

Οι ζωηρές νότες των εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με τον αισθησιασμό του patchouli, προσδίδουν στο άρωμα μια μοναδική ένταση που προκαλεί εθισμό. Το νέο άρωμα που αποτελεί την…. βραδινή εκδοχή του θρυλικού αρώματος, φέρει την υπογραφή του αρωματοποιού του οίκου, Olivier Polge, και το πολύ σπουδαίο είναι ότι το άρωμα αυτό σηματοδοτεί και έναν ολοκαίνουργιο τρόπο να φορά κανείς το άρωμά του: σε γενναίες δόσεις στην επιδερμίδα σου πριν πέσεις για ύπνο, στα μαλλιά σου ή ακόμη και στο νεγκλιζέ που θα φορέσεις. Το μήνυμα είναι το εξής: δεν χρειάζεσαι αφορμές και εξόδους για να μυρίζεις υπέροχα. Φόρεσε το άρωμά σου για να αισθάνεσαι εσύ υπέροχα όποια και αν είναι τα σχέδιά σου.

Για την καμπάνια του COCO MADEMOISELLE L’EAU PRIVÉE, η βρετανίδα ηθοποιός Keira Knightley, πρωταγωνιστεί για μια ακόμη φορά σε ένα παιχνίδι αποπλάνησης, αποκαλύπτοντας τον εαυτό της, πιο τολμηρή από ποτέ, παίζοντας το παιχνίδι της αγάπης μέσα στην καρδιά της νύχτας. Πάτησε play στο βίντεο που θα δεις παρακάτω!

 

Read More

And More