Coming soon! Η Gigi Hadid ετοιμάζει τη δική της σειρά μακιγιάζ;

H Gigi Hadid, το πρόσωπο της Maybelline New York, αποφάσισε να πάει την σχέση της με το brand ένα βήμα παραπέρα σύμφωνα, τουλάχιστον, με το Women’s Wear Daily όπου και μίλησε ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Steven Waldberg, και είπε ότι είναι στις συζητήσεις προκειμένου να κυκλοφορήσει μια σειρά με την υπογραφή της Gigi (έχε στο νου σου κάτι παρόμοιο με την συνεργασία της Katy Perry με την Revlon).

“Είναι νέα. Είναι όμορφη. Δεν επαναπαύεται. Έχει δημιουργήσει μια καριέρα εντελώς μόνη της. Σχεδιάζει προϊόντα σε συνεργασία με πολλά ακόμη brands και ελπίζουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα με την Gigi! Είναι ένα κορίτσι με το οποίο ταυτίζονται ένα σωρό άλλα κορίτσια και περιμένουν αυτή την σειρά!”, είπε ο ίδιος.

Από την άλλη, η Gigi έχει πει για την συνεργασία της με την Maybelline: “Από τότε που άρχισα να συνεργάζομαι με την Maybelline έχω γίνει πιο τολμηρή σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιλογές μου στο μακιγιάζ και είναι κάτι που έχει γίνει σε συνεργασία με την ομάδα μου!”.

Αλήθεια, εσένα πώς θα σου φαινόταν μια τέτοια συνεργασία; Θα αγόραζες ένα προϊόν με κλειστά μάτια επειδή θα είχε το όνομα της Gigi; Στείλε comments κι εν τω μεταξύ τσέκαρε εδώ ένα από τα πιο αγαπημένα της Maybelline προϊόντα αλλά και πού μπορείς να το βρεις!

Read More

And More