Current obsession: η νέα συλλογή αρωμάτων της Carolina Herrera!

Στα αρώματα Carolina Herrera έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Κυρίως γιατί Carolina Herrera είναι η μυρωδιά (μυρωδιά, όχι άρωμα γιατί μετά από τόσα χρόνια στο μυαλό μου είναι ένα!) της μαμάς μου. Τώρα, ο οίκος το πάει ένα βήμα παραπέρα και δημιουργεί μια πολύ ιδιαίτερη συλλογή η οποία διατίθεται αποκλειστικά στο Hondos Center στην Γλυφάδα.

Πρόκειται για την συλλογή Carolina Herrera Confidential η οποία αποτελεί μια ιδιαίτερη συνεργασία μεταξύ μητέρας και κόρης!

Με τη συλλογή Herrera Confidential που αποτελείται από 7 αρώματα Eau de Parfum, 6 αρώματα Eau de Toilette, 3 αρώματα εμπνευσμένα από τη Μέση Ανατολή και 7 αρωματικά έλαια, η Carolina Herrera de Baez, δημιουργική Διευθύντρια των αρωμάτων Carolina Herrera, μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στη συναρπαστική ιστορία της οικογένειας Herrera.

Το σήμα κατατεθέν της συλλογής είναι η ίδια η Carolina Herrera de Baez, η οποία είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία της και αποκαλύπτει μερικά μυστικά της οικογένειας Herrera. Όλη η συλλογή Herrera Confidential έχει μοναδικό νόημα για εκείνη, ένα λόγο ύπαρξης καθώς είναι εμπνευσμένη μέσα από τα βιώματα της Carolina Herrera de Baez από την παιδική της ηλικία: «Οι μνήμες της παιδικής μου ηλικίας, τα τριαντάφυλλα στον κήπο του σπιτιού μας, οι κεχριμπαρένιες αποχρώσεις από το φως που έμπαινε στη βιβλιοθήκη του σπιτιού μας, το ηλιοβασίλεμα… Όλα αυτά βρίσκονται σε αυτή τη συλλογή που είναι το προσωπικό μου αφιέρωμα σε όλα τα όμορφα πράγματα που έζησα όσο μεγάλωνα και πάνω απ’ όλα στη μητέρα μου».

Όσο για το ποιο άρωμα είναι το αγαπημένο μας, η επιλογή ανάμεσα σε όλα αυτά τα υπέροχα είναι πολύ δύσκολη! Οπότε, αν το budget σου στο επιτρέπει κινήσου στην λογική του layering (ένα- δύο αρώματα φορεμένα μαζί). Αν πάλι θέλεις κάτι που εκφράζει πραγματικά τον χαρακρτήρα του οίκου, το Herrera Tuberose είναι αυτό που αναζητάς!

 

Read More

And More