Η Dakota Fanning έχει τα τέλεια φρύδια! Και να το μυστικό της!

Η Dakota Fanning περπάτησε στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε για τα SAG Awards και για μια ακόμη φορά αποθεώθηκε για το signature beauty look της. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα ψηλό σινιόν μπαλαρίνας και το μακιγιάζ της κινήθηκε στους γνωστούς peachy και ροζ τόνους. Αλλά το αποτέλεσμα δεν θα ήταν τόσο fresh, δροσερό και νεανικό αν δεν είχε αυτά τα πλούσια φρύδια. Ήταν μάλιστα τόσο εντυπωσιακά ώστε η Dakota ρωτήθηκε για αυτά. Να, λοιπόν, ποιο είναι το tip της!

“To μοναδικό μου tip είναι ότι δεν πειράζω ποτέ τα φρύδια μου! Δεν κάνω κερί, δεν τα αγγίζω καν! Έχω πάρει τα φρύδια μου από την γιαγιά μου. Και η γιαγιά μου, επίσης, δεν τα έχει πειράξει ποτέ!”, είπε η Dakota και λίγο αργότερα αστειεύτηκε λέγοντας “Ίσως να πάω σε κάποια ειδικό για να μου τα βγάλει!”.

Πράγματι, τα άβγαλτα φρύδια έχουν αυτή την ικανότητα να μας δίνουν πόντους νεανικότητας γιατί είναι ουσιαστικά σαν να διατηρούμε στο πρόσωπό μας εκείνο το χαρακτηριστικό που είχαμε στο σχολείο. Αλλά να που δεν πρέπει να έχεις πειράξει ποτέ στα φρύδια σου για να έχεις αυτό το αποτέλεσμα. Γιατί στην περίπτωση που το κάνεις έστω μια φορά, η τρίχα σκληραίνει και το αποτέλεσμα δεν θα είναι φυσικό!

 

Read More

And More