Δεν είσαι η μόνη! Οι διάσημες μας δείχνουν την άβαφη ρίζα των μαλλιών τους στο instagram!

Ποιος θα το περίμενε μερικούς μήνες πριν όταν η Charlize Theron και η Margot Robie εμφανίζονταν στο κόκκινο χαλί των SAG Awards με άβαφη ρίζα ότι σήμερα θα το βλέπαμε παντού. Και όχι γιατί εκείνες είναι trend setters αλλά γιατί η νέα πραγματικότητα θα μας ανάγκαζε όλους να κλειστούμε στα σπίτια μας και τις διάσημες να χαιρετούν από μακριά τους προσωπικούς τους hair stylists τους οποίους μέχρι λίγο καιρό πριν θα τους είχαν στο σαλόνι τους σπιτιού τους με ένα τηλεφώνημα ακόμη και στις 12 τα μεσάνυχτα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, η άβαφη ρίζα είναι το νέο βαμμένο στο instagram και παρακάτω σου παραθέτουμε τις διάσημες που έχουν τολμήσει να κάνουν χορταστικά closeups (ή και πιο… μακρινά). Τελικά δεν είσαι (η) μόνη!

Katy Perry

https://www.instagram.com/p/B-VRch7nn2y/?utm_source=ig_embed

Με ένα post και δύο φωτό η Katy Perry μας έδειξε τον πριν την καραντίνα και μετά την καραντίνα εαυτό της. Στην δεύτερη φωτογραφία είναι αμακιγιάριστη και με ατημέλητα τα μαλλιά της, ενώ στην ρίζα τους φαίνεται το φυσικό τους χρώμα. Να σημειωθεί ότι η Katy Perry περιμένει το πρώτο της παιδί οπότε δεν γνωρίζουμε αν η άβαφη ρίζα είναι κάτι που θα υιοθετούσε έτσι κι αλλιώς, αν και πλέον με τις φυτικές βαφές πολλές εγκυμονούσες βάφουν τα μαλλιά τους.

Dua Lipa

Να μια πολύ προνοητική διάσημη! Η Dua Lipa έχει υιοθετήσει αυτό το hair look με τα ξανθά μήκη και την σκούρα ρίζα από τις αρχές του 2020!

Camilla Belle

https://www.instagram.com/p/B-XjLKhJF0e/?utm_source=ig_embed

Η άβαφη ρίζα δεν είναι… “προνόμιο” μόνο των ξανθών. Η καστανή ηθοποιός, Camilla Belle μας δείχνει την πιο σκούρα ρίζα των μαλλιών της σε σχέση με τα καστανά της μήκη.

Margot Robbie

https://www.instagram.com/p/B7wryfEj6nP/?utm_source=ig_embed

H Margot Robbie είναι μια άλλη διάσημη η οποία είχε προνοήσει. Ακόμη θυμόμαστε την εμφάνισή της στα SAG Awards με το ατημέλητο updo και την άβαφη ρίζα, κάτι που κράτησε και μετά. Εχμ, κάτι που οι συνθήκες της ανάγκασαν να κρατήσει και μετά.

Hailey Bieber

https://www.instagram.com/p/B-NS8qnF7mL/

Η ανοιχτή καστανή ρίζα των μαλλιών της Hailey Bieber κάνει ελάχιστο contrast με τα ανοιχτά ξανθά μαλλιά της. Μας αρέσει πολύ και το hair styling που έχει κάνει: μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και sleek πιάσιμο χαμηλά στον αυχένα.

Beyonce

Η πιο glam εκδοχή του μένουμε σπίτι από την Queen Bey. Η ίδια είχε ανεβάσει αυτή την φωτό στις 3 Φεβρουαρίου, αρκετά πριν από την καραντίνα και οι ρίζες των μαλλιών της ήταν ήδη εμφανείς. Φανταζόμαστε πως αυτή τη στιγμή θα έχει ήδη σχηματιστεί ένα super stylish ombre!

Kelly Ripa 

Η άβαφη ρίζα δεν είναι πάντα… σκούρα! Η Kelly Ripa ήταν από τις πρώτες διάσημες στο instagram που μας έδειξαν πώς είναι το πραγματικό χρώμα των μαλλιών τους. Αν το άβαφο είναι το νέο βαμμένο, τότε και το γκρι είναι το νέο ξανθό!

PS: το beauty ρεπορτάζ συνεχίζεται. Τι θα έλεγες για ένα αντίστοιχο post με τις αγαπημένες μας διάσημες Ελληνίδες που μας δείχνουν την άβαφη ρίζα τους και μας έχουν κάνει να τις νιώσουμε λίγο πιο κοντά μας;

PS1: εδώ και εδώ μπορείς να διαβάσεις μερικούς έξυπνους τρόπους για το πώς να καλύψεις την άβαφη ρίζα των μαλλιών σου.

 

Read More

And More