Δεν θέλουμε λουλούδια για τον Άγιο Βαλεντίνο! Θέλουμε αυτό!

Σε λίγες μέρες είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Και είτε έχεις ταίρι (δεν ξέρω καν πώς σκέφτηκα αυτή τη λέξη) είτε όχι, το σίγουρο είναι το εξής: οφείλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου για να του θυμίσεις πόσο τον αγαπάς. Και ναι, μας αρέσουν τα λουλούδια, αλλά θα δείχναμε περισσότερο ενθουσιασμό για ένα ακόμη κερί Diptyque!

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο οίκος λανσάρει ένα συλλεκτικό κερί για την ημέρα αυτή. Πρόκειται για το ROSAMUNDI CANDLE, ένα υπέροχο κερί σε δύο μεγέθη, διακοσμημένο με το floral μοτίβο που δημιούργησε η Antoinette Poisson και εκφράζουν με έναν μοναδικό τρόπο τον ρομαντισμό. Τα δύο πιο όμορφα τριαντάφυλλα της αρωματοποιίας βρίσκονται στην καρδιά του: το Ρόδο Δαμασκού και το Centifolia ή Mayrose. Μια ιστορία ξετυλίγεται καθώς το κερί συναντάει τη φωτιά. Το φραγκοστάφυλο και το περγαμόντο φέρνουν τη φρεσκάδα, ενώ το φρουτώδες λίτσι και το γεράνι δίνουν την απαραίτητη ένταση όσο η μαγεία των τριαντάφυλλων ξετυλίγεται.

Το αντίστοιχο κερί κυκλοφορεί και σε άρωμα, αλλά αλήθεια, τίποτα δεν μπορεί να δημιουργήσει καλύτερη και πιο sexy ατμόσφαιρα για εκείνη την βραδιά (ή για… κάθε βραδιά) από ένα κερί Diptyque.

Last chance info: τα βαζάκια της Diptyque μεταμορφώνονται στις τέλειες θήκες για πινέλα! Φωτογραφικά ντοκουμέντα και αποδείξεις εδώ!

Read More

And More