Διαγωνισμός! 6 τυχερές κερδίζουν από δύο αντηλιακά YOUTH LAB!

Αυτό το καλοκαίρι θα βγεις στην παραλία με τον… Body Guard σου! Και κάπως έτσι θα αποκτήσεις τέλειο, ομοιόμορφο και κυρίως ασφαλές μαύρισμα!

Το TLIFE και η Youth Lab (ελληνική σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων, που κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2013 από την DERMACON) κάνουν δώρο σε έξι τυχερές αναγνώστριες από ένα αντηλιακό προσώπου και ένα σώματος. Αρκεί να συμπληρώσεις την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου και να σταθείς τυχερή!

Και να τα αντηλιακά που θα γίνουν δικά σου κατόπιν κλήρωσης…

Body Guard SPF30 / PA+++
Water Resistant / 150ml

Το προϊόν Body Guard SPF30 / PA+++ είναι λεπτόρευστη αδιάβροχη σύνθεση, προσώπου και σώματος, σε μορφή σπρέυ, που παρέχει ισχυρή αντιηλιακή προστασία από τη UVA / UVB ακτινοβολία. Παράλληλα, έχει αντιοξειδωτική δράση, προφυλάσσοντας το δέρμα από τη φωτογήρανση, ενώ βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του. Κατάλληλο, για θαλάσσια σπορ.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΟΦΕΛΗ
– Liquid Crystals Technology, ειδική σύνθεση υγρών κρυστάλλων που ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας και εξασφαλίζει την ομοιόμορφη εφαρμογή του προϊόντος
– Βιταμίνη Ε, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και επαναφέρει
την ελαστικότητα του δέρματος
– Φυσικά φίλτρα UVA / UVB, για μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία
– Άμεση απορρόφηση, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια και λιπαρότητα
– Ευχάριστο άρωμα
– Χωρίς Paraben

Daily Sunscreen Cream SPF50 / PA+++
Normal_Dry skin / 50ml

Το προϊόν Daily Sunscreen Cream SPF50 / PA+++ είναι μια λεπτόρευστη φόρμουλα με χρώμα, που προσφέρει ισχυρή αντιηλιακή προστασία από τη UVA / UVB ακτινοβολία, ενώ έχει αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση. Παράλληλα, θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, αποτρέποντας τη διαδερμική απώλεια νερού και την πρόωρη γήρανση, ενώ ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Ιδανική για το ξηρό / κανονικό δέρμα.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ / ΟΦΕΛΗ
– Υαλουρονικό Οξύ, ενυδατώνει και επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος
– Φωσφολιπίδια, για ενίσχυση του τόνου, της συνοχής και της πυκνότητας του δερματικού ιστού, αναδόμηση του φυσικού φραγμού προστασίας του δέρματος και περιορισμό της διαδερμικής απώλειας νερού
– Βιταμίνη Ε, για ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία & επαναφορά της ελαστικότητας
– Φυσικά φίλτρα UVA / UVB, για μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία
– Φυσικές χρωστικές, που προσαρμόζονται στο χρωματικό τόνο του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφη κάλυψη
– Άμεση απορροφητικότητα / Ευχάριστο άρωμα
– Ιδανική σύνθεση για το ξηρό / κανονικό δέρμα
– Χωρίς Paraben / Μη φαγεσωρογόνο

Το Body Guard SPF30 / PA+++ κοστίζει €19 και το Daily Sunscreen Cream SPF50 / PA+++ €17. Τα προϊόντα της YOUTH LAB μπορείς να τα βρεις στο e-shop του www.youthlab.com και σε σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Read More

And More