Διαγωνισμός! 9 τέλεια καλλυντικά από τη Make Me Up γίνονται δικά σου!

Λατρεύουμε τα Χριστούγεννα όπως ακριβώς λατρεύουμε τη Make Me Up. Και για την περίοδο των γιορτών σου φυλάξαμε μια huge beauty έκπληξη! Η Make Me Up κάνει δώρο σε μια τυχερή ένα υπέροχο πακέτο με εννιά διαφορετικά καλλυντικά που θα λατρέψεις.

Τα θέλουμε όλα, αλλά η τυχερή είναι η μια και μπορεί να είσαι εσύ απλώς συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής!

Το υπέροχο beauty σετ που βλέπεις παραπάνω μπορεί να φτάσει στα δικά σου χέρια! Απλώς συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου και η μεγάλη νικήτρια μπορεί να είσαι εσύ.

Παρακάτω, σου έχουμε αναλυτικά τα δώρα της Make Me Up!


1. Εορταστικά sticker eyeliner black + gold. Το να έχουμε όλες την τέλεια γραμμή eyeliner γίνεται πλέον παιχνίδι! Απλώς κολλάς αυτά τα stickers στο κινητό σου βλέφαρο και αποκτάς το πιο σαγηνευτικό βλέμμα που είχες ποτέ!

2.
Υγρή λάμψη Beat The Blues Oyster Gold by Me Me Me. Το απόλυτο προϊόν για να αποκτήσεις τις τέλειες γυαλάδες που βλέπεις στα μοντέλα και τις stars!

3. Άρωμα Amber by Library of Fragrance (Κεχριμπάρι). Τα αρώματα της Library of Fragrance μιμούνται τις πιο ιδιαίτερες μυρωδιές που μπορείς να μυρίσεις εκεί έξω, όπως αυτό το άρωμα κεχριμπάρι!

4.Υπέροχο μπορντό βερνίκι νυχιών Νο 219 by Andy Maid. Το απόλυτο all time classic κόκκινο που θα λατρέψεις την περίοδο των γιορτών και όχι μόνο!

5. Παλέτα για χείλη και ζυγωματικά How ‘bout Them Apples by The Balm. Μια super παλέτα με έξι υπέροχες αποχρώσεις του κόκκινου που φοριούνται σαν κραγιόν και σαν ρουζ για να σου χαρίσουν το πιο sexy αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλά σου ενώ τα χείλη σου δείχνουν φρεσκοφιλημένα!

6. Σκιά ματιών Multicolor No 320L by Elegant. Οι κόκκοι του δημιουργούν το τέλειο παιχνίδισμα με το φως!

7. Φλογερό κόκκινο κραγιόν Νο 44c Kingdom by Beauty Is Life. Ή αλλιώς, το απόλυτο κόκκινο που θα λατρέψουν τα χείλη σου!

8. Φυσικό ρουζ No 20 Close up by Beauty Is Life. Ένα υπέροχο χρώμα- πασπαρτού που ταιριάζει με κάθε τόνο επιδερμίδας και προσδίδει υγεία!

9. Λαμπερή σκιά σκόνη Soft Rose by Make Me Up. Οι απαραίτητες δόσεις λάμψης φυσικά και δεν θα έλειπαν από ένα τόσο πλούσιο, γιορτινό, glam δώρο!

Καν’τα δικά σου!
Και τώρα ήρθε η στιγμή να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω και να κάνεις δικά σου αυτά τα πλούσια δώρα από την Make Me Up! Εννιά καλλυντικά, μια μεγάλη τυχερή! Μπορεί να είσαι εσύ…

Read More

And More