Διαγωνισμός! Διεκδίκησε ένα από τα δέκα shower gels Biotherm Eau Oceane συνολικής αξίας 160 ευρώ!

Τι θα έλεγες να μεταφέρεις την θάλασσα αλλά και τα οφέλη που αυτή προσφέρει στο μπάνιο σου; Μπορείς και εύκολα! Η Biotherm (Love! Love! Love!) λάνσαρε την ολοκαίνουρια σειρά Eau Oceane και η μυρωδιά του είναι ακριβώς αυτό που μαρτυρά ο τίτλος του!

Μάλιστα, η σειρά (περιλαμβάνει body mist, shower gel και body lotion) είναι εμπλουτισμένη με αρνητικά φορτισμένα ιόντα ίδια με αυτά που περιέχουν τα κύματα τα οποία προσφέρουν ευεξία, αναζωογόνηση στην επιδερμίδα και πνευματική ηρεμία.

“Η πρόσφατη ανακάλυψη των μοναδικών ιδιοτήτων των νέων πρώτων υλών υδάτινης προέλευσης, θα μας επιτρέψει στο άμεσο μέλλον να προσφέρουμε ένα νέο φάσμα αποτελεσματικότητας, για να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες ομορφιάς των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Jacques Leclaire, Διεθνής Επιστημονικός Διευθυντής BIOTHERM προκειμένου να εκφράσει όλα τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή την επιστημονική ανακάλυψη!

Καν’το δικό σου!


Για να διεκδικήσεις ένα από τα δέκα shower gel της σειράς συνολικής αξίας 160 ευρώ, συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει όλη την Δευτέρα και οι νικητές οι οποίοι θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης, θα δημοσιευθούν σε σχετικό άρθρο την επομένη!

Καλή επιτυχία!

module

Read More

And More