ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κέρδισε 5 σετ ολοκληρωμένης αντηλιακής προστασίας Luxurious Sun Care!

Σε όλες μας αρέσει η μαυρισμένη επιδερμίδα. Δείχνει sexy οπότε ποια θα έλεγε όχι; Όμως, ο ήλιος κρύβει πολλούς κινδύνους και η φωτογήρανση είναι ένας από αυτούς. Λοιπόν, το καλό νέο είναι ότι υπάρχει ένα brand αντηλιακών που σου εξασφαλίζει και sexy μαύρισμα και προστασία. Και το ακόμη… καλύτερο νέο είναι ότι μπορείς να κερδίσεις προϊόντα!

LUXURIOUS SUN CARE &…από τον ήλιο κράτησε μόνο τα καλά!
Αντηλιακή Προστασία. Μόνο; Τα LUXURIOUS SUN CARE προσφέρουν κάτι παραπάνω..
Τα LUXURIOUS SUN CARE σχεδιάστηκαν ειδικά για να προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία έναντι όλου του φάσματος των ακτίνων UV αλλά και των επιπτώσεων που η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί.
Η φωτογήρανση, η πρόωρη γήρανση, οι ερεθισμοί, οι αλλεργίες, ο κίνδυνος φωτοευαισθησίας, η εμφάνιση χρωματικών κηλίδων αλλά και η αφυδάτωση της επιδερμίδας αποτελούν τις συνηθέστερες επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο αρκετές από τις οποίες κάνουν την εμφάνισή τους στο πέρασμα του χρόνου αφήνοντας τα μη αναστρέψιμα «σημάδια» τους.
Τα LUXURIOUS SUN CARE αποτελούν την 1η ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών με υαλουρονικό οξύ για τη ταυτόχρονη φυσική ανάπλαση του δέρματος από τις αθόρυβες βλάβες που προκαλεί η φωτογήρανση & την προστασία του έναντι της πρόωρης γήρανσης.
Η πλούσια σύνθεσή τους σε δερμοπροστατευτικές βιταμίνες (βιταμίνη Α & Ε, προβιταμίνη B5) προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση που έχει ανάγκη το δέρμα κατά και μετά την έκθεση στον ήλιο ακόμα & στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας (σύνθεση που προσομοιάζει στον Φυσικό Παράγοντα Ενυδάτωσης NMF)ενώ παράλληλα δροσίζει, ανακουφίζει & καταπραΰνει από τυχόν ερεθισμούς χάρη στα εκχύλισματα αγγουριού & χαμομηλιού που περιέχει.
Χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης: αλλεργικών αντιδράσεων, φωτοευαισθησίας & χρωματικών κηλίδων καθώς δεν περιέχουν:
– τεχνητά χρώματα/ αρώματα
– οινόπνευμα
– parabens

LUXURIOUS SUN CARE: Πώς θα κάνεις δική σου την σειρά!


Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου. Κατόπιν κλήρωσης πέντε τυχερές από εσάς θα κερδίσουν από ένα ολοκληρωμένο σετ αντηλιακής προστασίας που περιλαμβάνει:
– Προστασία προσώπου με την LUXURIOUS SUN CARE face cream 50 SPF
– Προστασία σώματος με το LUXURIOUS SUN CARE BΟDY CREAM 15 SPF ή με το LUXURIOUS SUN CARE BΟDY CREAM 30 SPF
– Επιτάχυνση μαυρίσματος με το LUXURIOUS SUN CARE TANNING OIL 6 SPF ή το LUXURIOUS SUN CARE DARK TANNING OIL
– Περιποίηση μετά τον ήλιο- ενυδάτωση με το LUXURIOUS SUN CARE AFTER SUN ή με το LUXURIOUS SUN CARE FACE & BODY MIST

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Μείνε συντονισμένη εδώ για να δεις αν είσαι μεταξύ των νικητών.

Read More

And More