ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κέρδισε ένα από τα 10 ολοκαίνουρια αρώματα My Burberry Black!

Υπάρχουν δύο κατηγορίες αρωμάτων: τα αρώματα που μυρίζεις και κάτι σου θυμίζουν πολύ έντονα κι εκείνα που τα μυρίζεις για πρώτη, πρώτη φορά και μένουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη σου! Τα αρώματα του οίκου Burberry ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία! Ξεκάθαρα.

Μετά το λανσάρισμα του My Burberry, λοιπόν, δύο περίπου χρόνια πριν, ήρθε η σειρά να μπει στο boudoir σου η πιο βραδινή και sexy εκδοχή του: το My Burberry Black! Μια δημιουργία του Διευθυντή Δημιουργικού τμήματος και Διευθύνοντος συμβούλου Christopher Bailey σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο αρωματοποιό Francis Kurkdjian, το άρωμα αντλεί την έμπνευσή του από τη μαύρη γκαμπαρντίνα Heritage της Burberry.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Ο Mario Testino ανέλαβε τη φωτογράφηση της καμπάνιας, στην οποία πρωταγωνιστεί η βρετανικής καταγωγής ηθοποιός Lily James, στην πρώτη της καμπάνια για τη Burberry.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Εν μέσω μιας επικείμενης καταιγίδας, το My Burberry Black επιστρέφει στους κήπους του Λονδίνου, όπου η δυνατή βροχή αντιπαρατίθεται έντονα με τους ζεστούς και γοητευτικούς τόνους λουλουδιών. Το άρωμα αντικατοπτρίζει το αισθησιακό άγγιγμα της μαύρης γκαμπαρντίνας Burberry σε γυμνό δέρμα.

Συνδυάζει την ευωδία του ηλιόλουστου άνθους γιασεμιού με νέκταρ ροδάκινου και τόνους τριαντάφυλλου. Η χαρακτηριστική νότα τριαντάφυλλου στην καρδιά του My Burberry αποκτά μια γλυκιά και δελεαστική καραμελωμένη χροιά, ενώ το πατσουλί σε πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα ολοκληρώνει το άρωμα, αναδίδοντας μια μεστή και σαγηνευτική ευωδία.

Νότες κορυφής: άνθος γιασεμιού
Νότες καρδιάς: καραμελωμένο τριαντάφυλλο και νέκταρ ροδάκινου
Νότες βάσης: κεχριμπαρένιο πατσουλί

ΚΑΝ’ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!
Το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα από τα δέκα αρώματα My Burberry Black και μάλιστα με τον πιο απλό τρόπο! Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος του άρθρου και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις το πιο αισθησιακό και chic άρωμα της σεζόν: My Burberry Black!

Δες το film!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ! ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Read More

And More