Διαγωνισμός! Κέρδισε την επαναστατική βούρτσα ισιώματος μαλλιών DAFNI από το ikonomakis.gr

Ξέρω φίλη μου πόσο σέξι είσαι όταν έχεις ισιώσει τα μαλλιά σου. Το ίδιο κι εγώ. Βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και αμέσως η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει. Για να μην σχολιάσω τις φωτογραφίες που βγάζεις για instagram. Φα-ντα-στι-κές! Τα likes παίρνουν φωτιά…. Τι γίνεται όμως όταν δεν προλαβαίνεις να πας κομμωτήριο ή όταν τα οικονομικά σου δεν επιτρέπουν να πηγαίνεις συχνά; Τότε, αγαπημένη μου, παίρνεις μέρος στο διαγωνισμό του TLIFE και του ikonomakis.gr και κάνεις δική σου την DAFNI. Την επαναστατική βούρτσα ισιώματος μαλλιών!!! Ναι, ναι, καλά κατάλαβες… Απλά βουρτσίζεις τα μαλλιά σου και γίνονται ίσια και ανάλαφρα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Κι αν αυτό δεν είναι ό,τι τελειότερο έχεις ακούσει, τότε τι;

H Dafni είναι η καλύτερή σου φίλη!
Πρώτον, γιατί είναι γρήγορη. Χρειάζεται πολύ λίγο χρόνο για να ισιώσει τα μαλλιά σου. Δεύτερον, είναι ασφαλής. Πιο ασφαλής από κάθε σίδερο ισιώματος. Η DAFNI αναπτύχθηκε για να λειτουργεί στη συνιστώμενη θερμοκρασία των 185˚C και να διατηρεί σταθερή θερμότητα. Ισιώνει αποτελεσματικά τα μαλλιά σου χωρίς να τα βλάπτει και -ναι!- είναι ασφαλής για καθημερινή χρήση.

How to…
ΒΗΜΑ#1: Χρησιμοποίησέ την μόνο σε στεγνό, βουρτσισμένο μαλλί.
ΒΗΜΑ#2: Βούρτσισε αργά, με ένα τράβηγμα η κάθε κίνηση.
ΒΗΜΑ#3: Σιγουρέψου ότι τα μαλλιά σου μπαίνουν βαθιά στο εσωτερικό της βούρτσας.

Οδηγίες χρήσεως…
1. Σιγουρέψου ότι τα μαλλιά σου είναι στεγνά
2. Καθώς εφαρμόζεις τη βούρτσα στα μαλλιά σου, βεβαιώσου ότι αυτή διεισδύει βαθιά μέσα στις τρίχες. Αυτό μπορείς να το πετύχεις τεντώνοντας τα μαλλιά σου με το άλλο χέρι, όπως θα έκανες με μία κανονική πρέσα μαλλιών.
3. Εφάρμοσε τη βούρτσα στα μαλλιά σου με αργές κινήσεις προκειμένου να εξασφαλίσεις ότι η μέγιστη θερμότητα απορροφάται στην τρίχα. Ίσιωσε από τη ρίζα μέχρι την άκρη των μαλλιών σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη Dafni στην εσωτερική ή εξωτερική πλευρά των μαλλιών σου.

Η πληροφορία που κάνει τη διαφορά…
Από το 1909, ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει στον τρόπο ισιώματος μαλλιών, μέχρι που ήρθε η DAFNI. Η Σαρόν Ραμπί, μια 28χρονη μητέρα δύο παιδιών, επικρίθηκε για το πολύ κοντό της κούρεμα και στη συνέχεια μαζί με τον πατέρα της αναπτύξανε μια βούρτσα διάχυσης θερμότητας που ήταν αιτία, λιγότερης ζημιάς στην τρίχα, επιτρέποντας την καλύτερη και φυσική ανάπτυξη. Μετά από 3 χρόνια ανάπτυξης, η Σαρόν δημοσίευσε ένα βίντεο που θα αλλάξει την καθημερινή ρουτίνα στα μαλλιά μας για πάντα.

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ…

Read More

And More