Διαγωνισμός! Κέρδισε τρία best seller προϊόντα της Kat Von D!

Την περασμένη εβδομάδα μοιραστήκαμε μαζί σου αυτό το νέο, ότι η Kat Von D ή, καλύτερα, τα προϊόντα της Kat Von D ήρθαν επιτέλους στην Ελλάδα και πλέον μπορείς να τα βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora. Στο ίδιο post που μπορείς να δεις εδώ, σου συστήσαμε μερικά από τα best sellers της tattoo artist που κατέκτησε τον beauty κόσμο.

Τώρα, πώς θα σου φαινόταν αν αυτά τα προϊόντα μπορούσαν να γίνουν δικά σου; Yes, please! Το huge νέο της ημέρας είναι ότι συμπληρώνοντας απλώς την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου μπαίνεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις τρία best seller Kat Von D. Συγκεκριμένα, οι τυχερές που θα κληρωθούν είναι τρεις και (πιο συγκεκριμένα!) τα προϊόντα στα έχουμε αναλυτικά παρακάτω. Κράτησε σημειώσεις και μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις την φόρμα συμμετοχής!

Τρεις τυχερές κερδίζουν τα εξής προϊόντα:

1. Tattoo Liner, €21.90
Ίσως το διασημότερο προϊόν της Kat Von D που κάνει την δημιουργία της τέλειας γραμμής eyeliner παιχνιδάκι. Με το ίδιο προϊόν μπορείς να πετύχεις είτε την πιο λεπτή είτε την πιο παχιά γραμμή που θες αρκεί να πιέσεις ανάλογα! Κι ένα extra info: η απόχρωση Trooper είναι η αγαπημένη της Kat Von D.
Εμπνευσμένη από την αρχαία επιστήμη της αλχημείας (η τέχνη της μεταμόρφωσης ενός φυσικού υλικού σε πολύτιμο ελιξήριο), η παλέτα Alchemist μεταμορφώνει το μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών εξασφαλίζοντας τέλεια λάμψη! Άπλωσέ το στα σημεία που “πέφτει” το φως και οπωσδήποτε στις κόγχες των ματιών, ψηλά στα ζυγωματικά, στο V των χειλιών. Στην παλέτα θα βρεις τέσσερις αποχρώσεις (πράσινο σμαραγδί, μπλε του ζαφειριού, μοβ του αμέθυστου και ροζ οπάλ), με τις οποίες μπορείς να κάνεις άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς και άλλα τόσα makeup!

3. Everlasting Liquid Lipstick, €21.90

Εδώ και περίπου ένα χρόνο τα υγρά κραγιόν έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Αλλά να που όσο κι αν τα λατρεύουμε για την διάρκειά τους και το ματ αποτέλεσμα που εξασφαλίζουν στα χείλη, πολλές φορές η αίσθηση αφυδάτωσης που μας αφήνουν είναι τόση ώστε προβληματιζόμαστε: να χρησιμοποιήσω υγρό κραγιόν ή όχι; Το Everlasting Liquid Lipstick της Kat Von D προσφέρει τόσο άνετη αίσθηση στα χείλη σου ώστε ξεχνάς ότι φοράς κάτι. Ακριβώς όπως το tattoo που έκανες κάποτε στην πλάτη σου!

Καλή επιτυχία!module

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ

Read More

And More