Δοκίμασα αυτό το σαμπουάν και είδα τα μαλλιά μου πραγματικά λαμπερά!

Οι γυναίκες χωριζόμαστε σε δύο κατηγορίες: σε εκείνες που πειραματίζονται με διαφορετικά beauty looks -ιδίως σε ό,τι αφορά τα μαλλιά- και εκείνες που στη διάρκεια των χρόνων διατηρούν ένα signature look. Ανήκω ξεκάθαρα στη δεύτερη κατηγορία μιας και εγώ και οι πειραματισμοί, ειδικότερα με τα μαλλιά μου, δεν στεκόμαστε εύκολα δίπλα-δίπλα.

Ωστόσο τα μαλλιά μου, όπως των περισσότερων από εμάς, έχουν τα ups και τα downs τους: είναι φορές που τα αισθάνομαι υπέροχα – λαμπερά – ανάλαφρα και άλλες πάλι που τα νιώθω βαριά – θαμπά – χωρίς κίνηση. Επίσης, έχω λιπαρά μαλλιά και προτιμώ να χρησιμοποιώ διάφανα σαμπουάν σε σχέση με εκείνα που έχουν κρεμώδη υφή. Αυτός ήταν ο λόγος που όταν έφτασαν στο γραφείο τα νέα Syoss Pure, το ίδιο βράδυ ήρθαν μαζί μου σπίτι (η πρώτη εντύπωση πάντα μετράει, σωστά;). Για την ακρίβεια, το ίδιο βράδυ λούστηκα με αυτά και το επόμενο πρωί ξύπνησα και τα μαλλιά μου είχαν την εικόνα που βλέπεις παραπάνω (Συνηθίζω να τραβάω φωτό όταν έχω χρησιμοποιήσει ένα νέο προϊόν. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δω… τα πραγματικά του αποτελέσματα!). Και η αλήθεια είναι, πρώτη φορά μετά από καιρό αισθάνθηκα τα μαλλιά μου πραγματικά ανάλαφρα και με κίνηση!

Τα νέα Syoss Pure στηρίζονται στην τεχνολογία Micellar και καθαρίζουν τα μαλλιά σε βάθος, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το νερό ντεμακιγιάζ αφαιρεί κάθε ίχνος makeup και καθαρίζει την επιδερμίδα τέλεια. Επίσης, είναι απαλλαγμένα από ανεπιθύμητα στοιχεία όπως σιλικόνη και mineral oils, εξού και… Pure, ενώ ταυτόχρονα φέρουν πιστοποιήσεις που τα κάνουν όχι μόνο φιλικά προς το δέρμα αλλά και προς το περιβάλλον. Bonus info: Δεν αρκεί το σαμπουάν να προσφέρει μια απλή περιποίηση αλλά πρέπει να σου χαρίζει και πραγματική εικόνα και αίσθηση ότι τα μαλλιά σου είναι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΥΠΕΡΟΧΑ! Έτσι δεν είναι;

https://www.instagram.com/p/Btafj3FAcEF/

Last chance info: τα Syoss Pure αποτελούνται από δύο σειρές. Η σειρά Syoss Pure Fresh περιλαμβάνει Σαμπουάν και Conditioner αναζωογόνησης και καθημερινής περιποίησης για κανονικά ή λιπαρά μαλλιά (η σειρά που χρησιμοποίησα) και το Σαμπουάν Syoss Pure Boost προσφέρει στα αδύναμα & λεπτά μαλλιά αναδόμηση, κίνηση και αέρινο όγκο. Διάλεξε τη δική σου!

 

Read More

And More