Δοκιμάσαμε την ολοκαίνουργια Damn Girl μάσκαρα της Too Faced λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει!

Είναι το μεγαλύτερο beauty νέο των ημερών και μπορεί να φτάσει στα χέρια σου από μέρα σε μέρα: η Too Faced βγάζει ολοκαίνουρια μάσκαρα και η 6η Ιουνίου είναι η επίσημη κυκλοφορία της αποκλειστικά στα Sephora. Πιθανότατα, βέβαια, να έχεις δοκιμάσει ήδη την Better Than Sex και να αναρωτιέσαι: αν μια μάσκαρα είναι… better than sex γιατί να την αλλάξεις με κάτι άλλο; Λοιπόν, δεν θα την αλλάξεις, αλλά αν θέλεις άλλο εφέ θα πρέπει να δοκιμάσεις την Damn Girl, όπως είναι το νέο όνομα της νέας μάσκαρα Too Faced την οποία έχω εδώ και κάποιες μέρες στην τσάντα μου και φοράω εντατικά.

Αυτό είναι ένα ειλικρινές review! Γι’αυτό και δεν θα σου κρύψω πως όταν την πήρα στα χέρια μου με τρόμαξε το μεγάλο βουρτσάκι το οποίο μοιάζει αρκετά με αυτό της Better Than Sex. Ο λόγος; Όσο πιο μεγάλο είναι το βουρτσάκι, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να βάψεις ακόμη και την… κόρη του ματιού σου! Λοιπόν, προς μεγάλη μου έκπληξη τίποτα από αυτά δεν συνέβη και όχι μόνο αυτό (όχι μόνο δεν μουντουρώθηκα!) αλλά η συγκεκριμένη μάσκαρα ήταν σαν να γράπωνε μια- μια τις βλεφαρίδες. Πολύ ενδιαφέρον για το πόσο μεγάλο είναι το βουρτσάκι και πόσο μικροσκοπικές οι βλεφαρίδες μου!

Στις παρακάτω φωτό είναι οι βλεφαρίδες μου μετά από μια μόνο στρώση μάσκαρα περασμένη όπως- όπως. Το αποτέλεσμα μοιάζει σαν να φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες (που δεν δείχνουν ψεύτικες!), ο όγκος είναι υπέροχος και δεν συνέβη αυτό που απεχθάνομαι: βλεφαρίδες που κολλάνε μεταξύ τους!

Το αποτέλεσμα δε, διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ και επίσης, παραδόξως, όταν επέστρεψα σπίτι δεν χρειάστηκε να τρίβω με διφασικό ορό με τις όρος. Η συγκεκριμένη μάσκαρα φεύγει και με ζεστό νερό, το οποίο δεν δοκίμασα, αλλά μπορώ να το φανταστώ να συμβαίνει!

Συμπέρασμα: αν θέλεις να επενδύσεις σε μια μάσκαρα, Damn Girl, επένδυσε σε αυτή! Αν μη τι άλλο, θα είσαι από τις πρώτες που θα την δοκιμάσουν αφού κυκλοφορεί σε… 3, 2, 1 εδώ!

 

Read More

And More