Δοκιμάσαμε το προϊόν που σε κάνει πιο όμορφη και υγιή!

Φαντάσου να υπήρχε ένα προϊόν που το πίνεις και σε ομορφαίνει! Που σου εξασφαλίζει πλούσια και λαμπερά μαλλιά… Που κάνει την επιδερμίδα σου λαμπερή σαν να μην ξεχνύχτησες ποτέ το προηγούμενο βράδυ και σαν να μην έχεις ίχνος κούρασης… Που να σε κάνει ακόμη και πιο δυνατή…

Λοιπόν, αυτό το προϊόν υπάρχει και μόνο αν το βάλεις στο καθημερινό σου beauty routine θα ανακαλύψεις πόση διαφορά μπορείς να κάνει
α) στην υγεία σου
β) στην εμφάνισή σου
γ) στην διάθεσή σου
Και είναι κάτι που θα εισπράξεις και από τα κομπλιμέντα των συναδέλφων σου, του φίλου σου, της κολλητής σου που είχατε να τα πείτε μια εβδομάδα και όταν συναντηθήκατε σε ρώτησε αμέσως τι έκανες και δείχνεις τόσο ανανεωμένη!

Ας γίνει η beauty αποκάλυψη: το προϊόν που σου χαρίζει όλα τα παραπάνω με το… παραπάνω είναι το Collagen Pro-Active!

Έχεις ακούσει γι’αυτό ξανά και ξανά γιατί το συζητάνε στις παρέες που συναναστρέφεσαι, διαβάζεις γι’αυτό παντού, πιθανότατα στα χέρια σου να έχουν πέσει και κάποιες έρευνες που αφορούν το Collagen Pro- Active! Πράγματι, πρόκειται για ένα προϊόν φαινόμενο, το πρώτο αυθεντικό κολλαγόνο που είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής, τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα.
Όσον αφορά τώρα, τι έχει κάνει το Collagen Pro-Active τόσο διάσημο! Δεν είχαμε παρά να το δοκιμάσουμε. Μετά από μερικές μέρες η διαφορά ήταν αισθητή όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και την διάθεσή μας.

Για αρχή, το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεσαι από τις πρώτες κιόλας μέρες που βάζεις στο beauty routine σου το Collagen Pro-Active είναι ότι η επιδερμίδα σου γίνεται πιο όμορφη και λαμπερή, σαν να ξύπνησες μόλις από έναν απολαυστικό οκτάωρο ύπνο (ναι, ακόμη και αν με το ζόρι κατάφερες να κοιμηθείς 6 ώρες!). Επιπλέον, από τη νέα αυτή συνήθεια επωφελούνται και τα μαλλιά τα οποία δείχνουν super λαμπερά αλλά και τα νύχια. Και είναι μαγικό, ειδικά για εμάς τις γυναίκες που βάφουμε τα νύχια μας συστηματικά με αποτέλεσμα να αδυνατίζουν και να σπάνε. Επίσης, με το πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-Active θα διαπιστώσεις ότι εκείνες οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες που κάποτε ήταν οι πρώτες που πρόσεχες όταν έβλεπες τον εαυτό σου στον καθρέφτη έχουν αρχίσει να υποχωρούν.

Όμως, τα οφέλη δεν είναι μόνο ως προς την εικόνα σου αλλά και ως προς την υγεία σου! Το κολλαγόνο σε συνδυασμό με το μαγνήσιο και το σύμπλεγμα βιταμινών Β (Β1, Β2, Β5, Β6), βοηθά στην ανάπλαση του χόνδρου των αρθρώσεων ενώ ταυτόχρονα η επιδερμίδα μας ανακτά τη λάμψη της. Είναι ιδανικό αν ξοδεύεις εργατοώρες στο γυμναστήριο ή αν είσαι αθλητής, οπότε μην ξεχάσεις να το βάλεις μέσα στην τσάντα του γυμναστηρίου σου!

Όσον αφορά στα πρακτικά, τον τρόπο δηλαδή που το καταναλώνεις, έχεις πολλές επιλογές: η ημερήσια σου κατανάλωση πρέπει να είναι 20ml και μπορείς να το λάβεις απευθείας από το καπάκι είναι να το να το αραιώσεις με νερό ή τσάι.

Υγεία και ομορφιά με 20ml Collagen Pro-Active καθημερινά! Εσύ θέλεις κι άλλες αφορμές για να το βάλεις στο beauty routine σου;

Read More

And More