Εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις! 9 αντηλιακά σώματος για κάθε ανάγκη

Διανύουμε την περίοδο αναζήτησης του τέλειου αντηλιακού. Α, ναι! Για αρχή θα πρέπει να πετάξεις το αντηλιακό που αγόρασες πέρυσι, χρησιμοποίησες ελάχιστα και είχες για έναν ολόκληρο χειμώνα στο βάθος του ντουλαπιού του μπάνιου σου. Για βαθύ μαύρισμα, για ευαίσθητη επιδερμίδα, ακόμη και για όσες δεν αντέχουν την αίσθηση του αντηλιακού (το λες και: αντηλιακό για όσες σιχαίνονται το αντηλιακό)… εδώ θα βρεις ένα για κάθε ανάγκη!

Αν θέλεις βαθύ και ασφαλές μαύρισμα

Το αντηλιακό σου: Protect & Bronze SPF20, Nivea Sun

Τι κάνει: Προστασία και φυσικό μαύρισμα μαζί χάρη σε ένα φυτικό εκχύλισμα που υποστηρίζει την παραγωγή μελανίνης της επιδερμίδας. Για ομοιόμορφο, 100% φυσικό μαύρισμα, χωρίς self tan. Η ελαφριά, μη λιπαρή και ενυδατική σύνθεσή του, περιέχει φίλτρα UVA/UVB υψηλής αποτελεσματικότητας.

Αν φοβάσαι την γήρανση (ποα δεν;)

Το αντηλιακό σου: Αντηλιακό λάδι σώματος Κόκκινο Σταφύλι SPF20, Korres

Τι κάνει: έχει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση χάρη στο κόκκινο σταφύλι που περιέχει. Επιπλέον, δεν έχει λιπαρή αίσθηση καθώς πρόκειται για ξηρό λάδι σώματος που θα σε ενυδατώσει και θα αφήσει την επιδερμίδα σου super απαλή.

Αν είσαι περιβαλλοντολογικά ευαισθητοποιημένη

Το αντηλιακό σου: Biotherm Waterlover Sunmilk SPF30, €35.00

Τι κάνει: Είναι η πρώτη οικολογικά σχεδιασμένη σειρά αντιηλιακής φροντίδας της Biotherm, χωρίς κανέναν συμβιβασμό απολαυστικές συνθέσεις. Περιέχει φίλτρα SPF που έχουν υποβληθεί σε οικολογικές δοκιμές και με σύνθεση βιοδιασπώμενης βάσης κατά 96%, για λιγότερες επιπτώσεις στο υδάτινο περιβάλλον. Για να προστατέψεις ότι αγαπάς (aka την επιδερμίδα σου και το περιβάλλον).

Αν θέλεις super τροπικό μαύρισμα

Το αντηλιακό σου: Juliette Armand Sunfilm Speed Tan SPF 2, €18.72, Beauty-hall

Τι κάνει: Πρόκειται για ένα gel που προσφέρει γρήγορο και τροπικό μαύρισμα που διαρκεί. Περιέχει εκχύλισμα καροτίνης, η οποία βοηθάει στο γρήγορο μαύρισμα. Ταυτόχρονα η σύνθεσή του με βιταμίνη Ε ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα. Ωστόσο, θα πρέπει να το αποφύγεις αν έχεις ευαίσθητη και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα

Αν δεν αντέχεις την αίσθηση του αντηλιακού

Το αντηλιακό σου: Seaside dry mist της Frezyderm, €9.99

Τι κάνει: Πέρα από το γεγονός ότι προσφέρει πολύ υψηλή κάλυψη κι έχει εύκολη εφαρμογή, γίνεται ένα με την επιδερμίδα και στεγνώνει πολύ εύκολα. Η υφή του δεν είναι καθόλου λιπαρή και είναι σαν να ψεκάζεις το σώμα σου με νερό.

Αν έχεις τατουάζ και δεν θέλεις να ξεθωριάσουν

Το αντηλιακό σου: Αντηλιακό λάδι Tattoo Protection, Carroten

Τι κάνει: Βασίζεται σε έναν συνδυασμό εκχυλίσματος φυτικής προέλευσης dragons blood, βιταμινών Α+E, ηλιέλαιου & bisabolol που βοηθά στην περιποίηση της περιοχής του τατουάζ, προστατεύοντας την υγιή της όψη. Με έλαια λούφας, μαύρου καρυδιού & εξωτικής καρύδας, που βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας των λιπιδίων της επιδερμίδας, συγκρατώντας την υγρασία στο εσωτερικό της. Με προηγμένο σύστημα προστασίας UV balance, με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος UVA/UVB, που προφυλάσσει την επιδερμίδα από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση.

Αν αγαπάς τα σπορ

Το αντηλιακό σου: Sun Sport Cooling Invisible Mist SPF30 της Lancaster

Τι κάνει: Πρόκειται για ένα αδιάβροχο spray σώματος με πολύ εύκολη εφαρμογή και ένα δροσερό εφέ στην επιδερμίδα. Επιπλέον, έχει δράση ωρών με αποτέλεσμα να παραμένεις προστατευμένη όσο κάνεις τα αγαπημένα σου sport!

Αν λατρεύεις τις τροπικές μυρωδιές

Το αντηλιακό σου: Nuxe Sun Huile Brozante SPF10

Τι κάνει: Όλα τα αντηλιακά Nuxe έχουν μια ιδιαίτερη μυρωδιά από το οποίο δημιουργήθηκε και το Delicious Fragrant Water, το νέο άρωμα της σειράς. Αν λατρεύεις, λοιπόν, τις υπέροχες, τροπικές μυρωδιές εντός και εκτός παραλίας go for it! Επιπλέον, είναι ξηρό λάδι πράγμα που σημαίνει ότι στεγνώνει στην επιδερμίδα σου και δεν αφήνει την παραμικρή αίσθηση λιπαρότητας.

Αν αγαπάς τα γαλακτώματα και δεν θες και να κουβαλάς πολλά!

Το αντηλιακό σου: Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος Apivita Suncare SPF30

Τι κάνει: Ενυδατώνει, θρέφει & προστατεύει από τους ερεθισμούς με τη θαλάσσια λεβάντα, το βιολογικό λάδι ελιάς και ηλίανθου, την αλόη, τη βιταμίνη Ε και την πανθενόλη. Επιπλέον, χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από την φωτογήρανση.

Read More

And More