Έφτασε η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Erre Due και αυτά είναι τα αγαπημένα μας!

Το καλοκαίρι είναι η πιο απελευθερωτική εποχή του χρόνου: είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε νέα πράγματα είτε μιλάμε για τα νέα μέρη που θα επισκεφτούμε είτε για τα νέα μακιγιάζ που θα επιχειρήσουμε.

Κάνοντας focus στο δεύτερο, αυτό ακριβώς πρεσβεύει και η νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Erre Due που φέρει το όνομα Bronze 2020: Savage Ego. Πρωταγωνίστρια της συλλογής είναι η δυναμική και ατίθαση γυναίκα του σήμερα που έχει ανάγκη να δραπετεύσει από την απαιτητική καθημερινότητα, καθοδηγούμενη από τα πιο άγρια και ανυπότακτα ένστικτά της. Εντυπωσιακές nude και bronze αποχρώσεις, διακριτικές μεταλλικές υφές και στοιχεία λάμψης αποτελούν την έμπνευση της νέας συλλογής Bronze 2020 “Savage Ego”.

H summer collection αποτελείται από bronzers, highlighters και πολλά ακόμη προϊόντα αλλά αν έπρεπε να διαλέξουμε εκείνα που μας έκλεψαν την καρδιά (για εμάς ήταν όλα!) αυτά είναι τα κραγιόν στα πιο flashy χρώματα αλλά και οι πολύ πρακτικές σκιές σε μορφή stick της οποίες μπορείς να απλώνεις ακόμη και όταν είσαι on the go. Και κάτι ακόμη πολύ βασικό: δεν χρειάζεται να παίρνεις μαζί σου πινέλα στις τριήμερες αποδράσεις σου!

PERFECT MATTE LIPSTICK: Η θηλυκότητα είναι το όπλο της και το Perfect Matte Lipstick είναι το μυστικό ομορφιάς της. Απαλό κραγιόν με εξαιρετικά απαλή, βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα και ματ τελείωμα είναι όλα όσα λατρεύει στα χείλη της. Είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο από άγριο μάνγκο που προστατεύει και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα χείλη. Οι αποχρώσεις που βλέπεις εδώ είναι οι 819 Guilt και 820 Bliss.

TRUE STAY SHADOW STYLO: Αναμφίβολα ένα μοναδικό προϊόν, η χρήση του οποίου αντανακλά αμέσως τον δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητα κάθε γυναίκας. Βλέμμα ξεχωριστό, βλέμμα μοναδικό, με διάρκεια έως και 9 ώρες. H κρεμώδης σκιά ματιών True Stay Shadow Stylo, σε μορφή στυλό για εύκολη εφαρμογή και satin τελείωμα, επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να αισθάνεται μοναδική χαρίζοντας της το ιδανικό “αθώο”
βλέμμα. Διατίθεται σε δύο bronze αποχρώσεις, υψηλής απόδοσης, οι οποίες εντυπωσιάζουν και παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Οι αποχρώσεις που βλέπεις εδώ είναι οι: 100 Yabba και 101 Dabba.

 

Read More

And More