Είμαστε πλέον σίγουρες: η Ariel Winter μας αρέσει περισσότερο χωρίς μακιγιάζ!

Υπάρχει μια κατηγορία γυναικών που το no makeup τις κολακεύει πολύ περισσότερο από το… makeup. Και αυτή η κατηγορία είναι μικρή, γιατί να, ένα κόκκινο κραγιόν δίνει στις περισσότερες πόντους στιλ και μας κάνει να δείχνουμε πιο ξεκούραστες.

Αντίθετα, η Ariel Winter χωρίς αυτό το κραγιόν ή χωρίς τα smokey eyes και την αλαβάστρινη βάση είναι ομορφότερη. Παρακάτω, υπάρχει το σχετικό ντοκουμέντο από φωτογράφιση που έκανε η ίδια για το εξώφυλλο του περιοδικού Pulse Spikes γιατί στις επόμενες λήψεις η Ariel Winter έχει το πιο φυσικό look με το οποίο την έχουμε δει ποτέ: φακίδες, πόροι και υπέροχα χαρακτηριστικά! Ωστόσο, για να ακριβολογούμε, στο συγκεκριμένο εξώφυλλο υπάρχει και lip balm στα χείλη, και ρουζ στα μάγουλα που δίνουν φρεσκάδα και κάνουν την όψη της υγιή και shimmering σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών.

https://www.instagram.com/p/BtOyXuYAnj6/

Οι παραπάνω φωτό έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όλα όσα μας έχει συνηθίσει να ποστάρει στο instagram της: ψεύτικες βλεφαρίδες, πρόσωπο με contouring, τονισμένα ζυγωματικά και όλα όσα θα δεις παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/Bo2mgQEgDYP/?utm_source=ig_embed

Στις λήψεις που έγιναν για το περιοδικό, η Ariel Winter φαίνεται εντελώς effortless αλλά, όπως είπε στην συνέντευξη, αυτή η φωτογράφιση δεν ήταν καθόλου εύκολη για εκείνη: “Ήταν ξεκάθαρα μια δύσκολη διαδικασία για μένα, όχι γιατί πρέπει να έχω μακιγιάζ καθημερινά γιατί σίγουρα δεν ζω την καθημερινότητά μου με standard από το κόκκινο χαλί. Απλώς αναπόφευκτα σκέφτεσαι: Λοιπόν, θα φωτογραφηθώ σε αυτό το setting. Και αν φαίνομαι περίεργη; Έχω βγάλει ένα σπυράκι σήμερα!  Αλλά στο τέλος ήταν υπέροχη διαδικασία!”

https://www.instagram.com/p/BtPEaPOFkCR/?utm_source=ig_embed



Read More

And More