Είναι αλήθεια! Το θρυλικό λάδι της Nuxe έγινε… άρωμα!

Με το Huile Prodigieuse, το θρυλικό λάδι της Nuxe συμβαίνουν δύο πράγματα:
1. Αν το δοκιμάσεις θα το λατρέψεις και δεν θα μπορείς να το αποχωριστείς ποτέ ξανά!
2. Η μυρωδιά του είναι τόσο εθιστική που θα ήθελες να το έχεις συνέχεια μαζί σου για να ψεκάζεσαι ξανά και ξανά. Όμως, μιλάμε για ένα λάδι σώματος και δεν είναι και τόσο πρακτικό. Σωστά;

Guess what! Αυτό το νέο θα σε ενθουσιάσει! Γιατί η επιθυμία σου (βλ. ξανά το no2) μόλις έγινε πραγματικότητα! Με άλλα λόγια το Prodigieux Le parfum είναι γεγονός!

Απολαυστικές νότες
Αυτό το άρωμα έχει μοναδικές ιδιότητες. Έχει τη δύναμη να ξυπνά τη θηλυκότητα, να τονώνει τις αισθήσεις, να οδηγεί τον αισθησιασμό σε υψηλότερα επίπεδα… και τη δύναμη να μαγεύει τους άντρες χωρίς καμία προσπάθεια!
Είναι ένα φυσικό αλλά και αισθησιακό άρωμα με νότες κορυφής από ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ και ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ και έντονες λουλουδένιες, νότες από ΑΝΘΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ.
Έχει βελούδινες νότες καρδιάς από ένα μπουκέτο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ΓΑΡΔΕΝΙΑΣ και ΜΑΝΟΛΙΑΣ.
Έχει ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ ΒΑΣΗΣ, με κύριους πρωταγωνιστές την ΒΑΝΙΛΙΑ και το ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ.

Η μύτη του ειδικού: Serge Majoullier
“Όταν η NUXE μου ζήτησε να δημιουργήσουμε ένα άρωμα ως εξέλιξη του θρυλικού Λαδιού, αισθάνθηκα τόσο χαρά όσο και υπερηφάνεια, διότι είμαι ο δημιουργός του αρώματος του Prodigieux Le parfum.
Συνήθως, ξεκινάς από ένα άρωμα και έπειτα το υιοθετείς σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Εδώ, είχαμε μια πρόκληση: να μετατρέψουμε το άρωμα του λαδιού σε ένα eau de parfum!
Εμπνεύστηκα από τον αισθησιασμό του Huile Prodigieuse, τον ήλιο και την θάλασσα και έτσι έφτασα σε ένα αποτέλεσμα διαφορετικό, διασφαλίζοντας όμως ότι οι γυναίκες θα αναγνωρίσουν τη χροιά του αρώματος του Λαδιού στο νέο άρωμα Prodigieux le parfum”, λέει ο άνθρωπος στον οποίο θα οφείλουμε το signature άρωμά μας από εδώ και στο εξής!

Το νέο Prodigieux Le parfum θα το βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία από την Pharmathen και κοστίζει €45.00.

Και κάτι ακόμη: πότε άλλοτε ένα άρωμα δεν δημιούργησε τόσο εθισμό!

Read More

And More